Προτάσεις σοκ για τηλεοπτικά συμβόλαια στις ομάδες

Το ποσό που άκουσε ομάδα της Super League Σουρωτή από συνδρομητικό κανάλι και... τρόμαξε με μείωση άνω του 50%, ο Λουντ που γίνεται... Χουλτ, οι... οντισιόν για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό και η ελληνοποίηση του Ολυμπιακού. Τα καλύτερα παρασκήνια του Τύπου σε ένα κείμενο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
loud hult EUROKINISSI

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση

ΛΟΥΝΤ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΟΥΛΤ

-- Ξεκινάμε με την Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Ο Τάσος Δουβίκας δεν απασχολεί μόνο τις ελληνικές ομάδες, αλλά και του εξωτερικού. Ο Ιβάν Σαββίδης να βλέπει προοπτική στον νεαρό άσο που μπορεί να κάνει μία ωραία τριάδα στην επίθεση μαζί με τους Λημνιό και Λάμπρου, όμως οι Αρκάδες θέλουν πολλά χρήματα.

Μάλιστα έλαβαν... ιταλική υπόσχεση πως η Σαμπντόρια μπορεί να προσφέρει μέχρι και 3.000.000€ για τον 19χρονο επιθετικό! Πολλά τα χρήματα, οπότε δεν βιάζονται στον Αστέρα.

-- Το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Φινλανδός μόνο με θαύμα θα ανανεώσει. Βέβαια όπως και ο Χουλτ, έτσι και ο Λουντ λατρεύουν στην Ελλάδα και δεν θα τον... χάλαγε αν παρέμενε στην Αθήνα. Λίγες ομάδες όμως μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ... ΟΝΤΙΣΙΟΝ

-- Το θέμα του ΟΑΚΑ Complex όχι μόνο βρίσκεται στο 70%, αλλά έχει προχωρήσει κι άλλο όπως αποκαλύπτει ο " Ευαγγελιστής " στην Γάτα . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πείσει κυβερνητικά στελέχη πως το fund που βρίσκεται από πίσω είναι σοβαρό, οπότε περιμένει τις σχετικές "βοήθειες" με ρυθμίσεις των χρεών για να πάει στην τελική του μορφή.

Μάλιστα έχουν ήδη γίνει ραντεβού σε κεντρικά ξενοδοχεία και μάλιστα κάποιοι έχουν περάσει από... οντισιόν για να είναι έτοιμοι στη νέα εποχή. Δεν θα προκαλέσει έκπληξη μάλιστα αν δούμε ονόματα όπως αυτά των Νταμπίζα και Καραγκούνη να επιστρέφουν στον Παναθηναϊκό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΚ

-- Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Live Sport ήδη κάποιες ΠΑΕ έχουν δεχθεί ανεπίσημη κρούση από την NOVA με σκοπό την επόμενη σεζόν. Και δεν αναφερόμαστε στις "μεγάλες", ούτε στις "μικρές", αλλά στις... μεσαίες.

Το ποσό που προσφέρθηκε σε συγκεκριμένη ομάδα προκάλεσε σοκ, αφού από το 1.500.000€ που παίρνει τώρα, έπεσε στις 600.000€ . Δηλαδή κάτω από 50% μείωση. Φυσικά απορρίφθηκε οπότε στο ΔΣ της Τρίτης στην Λίγκα πάμε σε θρίλερ.

ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ

-- Πάμε και στην Πράσινη . Μπορεί Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν να έχουν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τα χρωστούμενα όμως παραμένουν. Σε σημείο που πλέον έχουν μαζευτεί αρκετά χρήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως στις διαπραγματεύσεις που έγιναν μεταξύ των τριών πλευρών βρέθηκε λύση και τονίστηκε πως θα υπογράψουν διακανονισμούς για να μην έχει πρόβλημα στο φάκελο της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

-- Κλείνουμε με Γαύρο . Ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις στον Ολυμπιακό για την ερχόμενη περίοδο. Ούτε καν αν ο Όσκαρ Γκαρθία θα είναι αυτός που θα ετοιμάσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Αυτό που προέχει είναι να ξεπεραστεί το σοκ από τις συνεχόμενες ήττες και αποκλεισμούς και στη συνέχεια θα μπουν όλα σε μία σειρά.

Το μόνο σίγουρο σύμφωνα με την εφημερίδα είναι πως από την επόμενη περίοδο θα ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο. Χωρίς να σημαίνει πως θα γίνουν κινήσεις απόκτησης παικτών απλά για να γίνουν. Με λίγα λόγια θα επανεκτιμηθούν όσοι ανήκουν στο ρόστερ και ταυτόχρονα θα γίνουν μελετημένες μεταγραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK