Έτσι "καθάρισε" ο Μαρινάκης με Οφόε και το... Ολυμπιακό πάθος του Μαρίνου

Άλλη μία ημέρα που το Contra.gr σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στο παρασκηνιακό χώρο του ποδοσφαίρου. Διαβάστε πώς ο Οφόε... απαλλάχθηκε από τις τάσεις φυγής, γιατί κινδυνεύει η μεταγραφή του Ρεμί, ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Σαββίδη που... κουράρει το ανατολικό μπλοκ και ποιον "ερυθρόλευκο" θα ήθελε ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό.

Έτσι "καθάρισε" ο Μαρινάκης με Οφόε και το... Ολυμπιακό πάθος του Μαρίνου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ" Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΦΟΕ

Καλημέρα, καλημέρα, με την εφημερίδα " ΓΑΤΑ " αρχίζουμε την ανάγνωση και επικεντρωνόμαστε στην αποκαλυπτική στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ " που φέρνει στο φως τις προσωπικές ενέργειες του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να καθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παραμονή του Οτζίτζα Οφόε στους πρωταθλητές.

Διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε λοιπόν ότι ο Μαρινάκης στο μεσοδιάστημα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάςγνωστοποίησε στον παίκτη και τον ατζέντη του, Ενροτό (εκπροσωπεί και τον Μιραλάς) ότι θα συμβεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ο Λεμονής θα αντικατασταθεί. Ένα από τα βασικά προβλήματα, το βασικότερο, άλλωστε, του Οτζίτζα ήταν ο πρώην πλέον τεχνικός των "ερυθρόλευκων".

Ο Μαρινάκης... καθάρισε και για τον Οφόε, λοιπόν, πείθοντάς τον να παραμείνει στην Αθήνα, ενώ επέστρεψε και η σύζυγός του μαζί. Ήρθε και ο Μιραλάς, τι άλλο να ζητήσει ο Βέλγος χαφ;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ DEAL

Παραμένουμε στην ίδια στήλη και διαβάζουμε για τον άνθρωπο που τακτοποιεί όλες τις μεταγραφές που αφορούν Ουκρανία για λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για τον Βαντίμ Σαμπλί ο οποίος... διαφημίζει τη σχέση του με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία μέσω social media.

Ο αξιόπιστος agent από το πρώην ανατολικό μπλοκ, γόνος πολιτικής οικογένειας (δυνατός υπουργός ο πατέρας του) έχει ήδη "φτιάξει" μεταγραφές για τους Θεσσαλονικείς όπως αυτές των: Αζεβέδο, Μάτος, Σάκχοφ ενώ παρουσιάζεται ως ενδιάμεσος για να γίνει και του Χατσερίντι ο οποίος δεσμεύεται με Τούρκο μάνατζερ, αλλά ο Σαμπλί μπορεί να "παίξει" μπάλα και μαζί του και κυρίως με την Ντιναμό Κιέβου που ξεκίνησε τις απαιτήσεις της απο τα 3,5 εκ. ευρώ

Ο... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Συνεχίζουμε με " SPORTDAY " και το μάτι μας πέφτει στο δημοσίευμα με τίτλο: " Αν ήταν ελεύθερος... "

Διαβάζουμε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που... ψάχνεται για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή θα ήθελε πολύ να είχε τον Τάσο Καραμάνο εάν βέβαια δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Λίγη υπομονή πάντως να κάνουν οι "πράσινοι" και το καλοκαίρι ο Ασπροπύργιος φορ αποδεσμεύεται βάσει της συμφωνίας του από τους "ερυθρόλευκους".

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ "ΧΑΛΑΝΕ" ΤΟΥ ΡΕΜΙ

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε μετά την παρουσίαση του Γκαρθία, γράφει η " SPORTDAY ", οτι συζητήθηκε εκ νέου το όνομα του Λοΐκ Ρεμί. Ο Φρανσουά Μοντεστό έχει ήδη κάνει προεργασία και το ζήτημα του Γάλλου φορ παρουσιάστηκε στον νέο προπονητή. Βέβαια, υπάρχει μεγάλο εμπόδιο στο θέμα του επιθετικού της Λας Πάλμας, καθώς από το περιβάλλον του έγινε γνωστό ότι αναμένουν γιγάντια οικονομική πρόταση από την Άπω Ανατολή, την οποία μπορεί να περιμένει ως και τον Φεβρουάριο! Για να,δούμε...

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ... ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΚ

Στη " LIVESPORT " διαβάζουμε για τον Ρόμπερτ Μακ ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στην κρύα Αγία Πετρούπολη για λογαριασμό της Ζενίτ, εκεί που δεν τον υπολογίζουν κιόλας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Σλοβάκος έχει δεσμευτεί ότι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα κάνει... παπάδες για να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τα... σπρώξουν για την περίπτωσή του και να τον κρατήσουν στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK