Στην Τούμπα για Πρίγιοβιτς, πρόταση για Σισέ!

Ποια ομάδα που έχει μπόλικο χρήμα βρέθηκε στην Τούμπα και είδε από κοντά τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, η επίσημη πρόταση της Μπενφίκα στον Ολυμπιακό για τον Σισέ και το κανάλι Άντερλεχτ - ΑΕΚ - Ολυμπιακού - Βράνιες. Τα πιο "καυτά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου του Σαββάτου σε ένα κείμενο.

Στην Τούμπα για Πρίγιοβιτς, πρόταση για Σισέ!
prijovic cisse

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ - ΒΡΑΝΙΕΣ

-- Ξεκινάμε με την Ώρα των Σπορ . Ο μεγαλοατζέντης Μότζι Μπαγιάτ, που λύνει και δένει μέσα στην Άντερλεχτ και βρίσκεται πίσω από σχεδόν όλες τις μεταγραφές των Βέλγων τα τελευταία χρόνια, δεν... έχει δώσει ακόμα την έγκριση του για τον Βράνιες.

Βέβαια, ο Μπαγιάτ έβαλε το χεράκι του για να πάρει μεταγραφή ο Μάρκο Μάριν στην Άντερλεχτ το 2015, ενώ "έτρεξε" και τις μεταγραφές των Ζιλέ, Προτό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Με λίγα λόγια μας ξέρει και τον... ξέρουμε στην Super League Σουρωτή.

-- Στον " Πληροφοριοδότη " διαβάζουμε πως την Τρίτη που μας πέρασε άνθρωπος της Τραμπζονσπόρ βρέθηκε στην Τούμπα για το ματς κυπέλλου με τα Τρίκαλα και είδε από κοντά τον Πρίγιοβιτς.

Στον ΠΑΟΚ γνώριζαν την... επίσκεψη και ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός πως ο Σέρβος έπαιξε σε όλο το ματς και μάλιστα ήταν αρκετά καλός. Οι Τούρκοι το... φυσάνε το χρήμα και αν θέλουν μπορούν να καλύψουν τα θέλω του "δικέφαλου".

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

-- Συνεχίζουμε με Sportime . Σύμφωνα με την εφημερίδα η Μπενφίκα όχι μόνο παρακολουθεί τον Παπέ Σισέ, αλλά ήδη κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του ύψους 6.000.000€! Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, αφού πιστεύουν πως ο 22χονος αμυντικός μπορεί την επόμενη σεζόν ή ακόμα και το καλοκαίρι να φέρει τουλάχιστον τα... διπλάσια.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως η Λέγκια επέστρεψε με νέα πρόταση για τον Ζντιέλαρ! Προσφέρει στον Ολυμπιακό 700.000€ συν ποσοστό μεταπώλησης 20%!

Μπορεί η Πολωνία να μην... συγκινεί τον παίκτη και τον μάνατζερ του (Ραμαντάνι), όμως είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον ίδιο να παίξει επιτέλους συνεχόμενα παιχνίδια.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ

-- Πάμε και στον " Ευαγγελιστή " στην Γάτα . Η Κάλιαρι δεν έχει δείξει ενδιαφέρον μόνο για τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη! Τι κοινό έχουν και οι δυο άσοι; Πως πέρασαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τον Ολυμπιακό, ενώ για τον πρώτο οι ερυθρόλευκοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

-- Μπορεί να ακούγονται τόσο η Τζένοα όσο και η Αταλάντα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όμως η πιάτσα λέει πως ουσιαστικά μόνον η δεύτερη παίζει δυνατά για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού.

Η συγκεκριμένη ομάδα καλύπτει τα θέλω τόσο των "πράσινων" όσο και του Αντώνη Αποστολόπουλο που είναι ο μάνατζερ που κέρδισε την... κούρσα για την εκπροσώπηση του διεθνή μέσου.

Γ.Χ. ΛΟΓΩ ΚΟΥΤΡΗ!

-- Κλείνουμε με Sportdaιy και " Τρελό του Χωριού ". Ο Γιώργος Γεωργιάδης φορέθηκε ως... φέσι στον Λούμπος Μίχελ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που όπως φαίνεται δεν μπορούν να χωνέψουν δυο περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα που χάθηκαν και τις χρεώνουν στον Σλοβάκο.

-- Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ο Γ.Χ. θα αναλάβει να έχει το νου του στην ελληνική αγορά, έτσι ώστε να μην... χαθούν ανάλογες περιπτώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK