Τα δεδομένα για Μιραλάς, οι μικροί της Μπάρτσα και το σενάριο για Τασουλή

Πόσο... νερό είναι διατεθειμένος να ρίξει στο κρασί του ο Κέβιν Μιραλάς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Ποιοι είναι οι δύο μικροί της Μπαρτσελόνα που αρέσουν στους "ερυθρόλευκους"; Μπορεί να συνεργαστούν ξανά Ουζουνίδης-Τασουλής. Αυτά είναι τα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Τα δεδομένα για Μιραλάς, οι μικροί της Μπάρτσα και το σενάριο για Τασουλή

ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΝΤΕ ΒΙΣΕΝΤΙ

Σύμφωνα με τη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη Γάτα ο Τόμας Ντε Βισέντι παρότι δόθηκε το Σεπτέμβριο έναντι 3.000.000 ευρώ από τον ΑΠΟΕΛ στην Αλ Σαμπάμπ, θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εκεί, αλλά φαίνεται πως πλέον ο Δώνης δεν... καίγεται για να τον ξαναπάρει.

ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Φαίνεται πως οι πολύ καλές σχέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό μπορεί να... φέρουν και παίκτες στο Λιμάνι. Όπως αποκαλύπτει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" οι Κάρλες Πέρεθ και Άλεξ Κογιάδο αρέσουν πολύ στους "ερυθρόλευκους" και έχουν μπει στο στόχαστρο.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τους τσέκαραν και στα δύο ματς των δύο ομάδων για το Youth League. Ο 18χρονος Κογιάδο αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και δεξί εξτρέμ, ενώ ο Πέρεθ είναι 19 ετών και αγωνίζεται στις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

"ΜΑΤΙΑ" ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Οι καλές εμφανίσεις του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης έστειλε και τη χώρα του στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει λοιπόν η "LiveSport", ομάδες της Αγγλίας που παρακολουθούν στενά τον παίκτη μπορεί να έρθουν με προτάσεις ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να τον κλέψουν πριν ανεβάσει κατακόρυφα την τιμή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η "LiveSport" ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, κάτι που φυσικά θέλει και ο σύλλογος του Πειραιά. Ο Βέλγος είναι μάλιστα διατεθειμένος να ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του και να πέσει από τα 3.500.000 ευρώ που εισπράττει το χρόνο από την αγγλική ομάδα.

Η χρυσή τιμή μπορεί να βρεθεί με λίγα περισσότερα χρήματα από τα μισά. Ο Ολυμπιακός τον θέλει δανεικό τον Ιανουάριο με την τοποθέτηση μιας οψιόν για το καλοκαίρι. Τον περασμένο Αύγουστο η Έβερτον δεν συμφωνούσε για δανεισμό, αλλά πλέον τα δεδομένα δεν είναι ίδια. Ωστόσο ο παίκτης είναι στα ραντάρ και άλλων ομάδων όπως η Φενέρμπαχτσε, η Γουέστ Χαμ και η Σουόνσι, με τον ίδιο βέβαια να θέτει ως προτεραιότητά του τους "ερυθρόλευκους".

"ΠΡΑΣΙΝΟ" ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΣΟΥΛΗ

Σύμφωνα με τη στήλη "Τρελός του Χωριού" στη "SportDay" υπάρχουν πιθανότητες να... ξανασμίξουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Χρήστος Τασουλής. Ο δεύτερος δόθηκε δανεικός από τον Πανιώνιο στη γαλλική Λανς, αλλά δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής (είναι και τραυματίας) με το νέο προπονητή και είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει στην ομάδα και μετά το Γενάρη.

Από το στιγμή ωστόσο που ο Χατζισαφί δεν χάνει τη θέση του στο αριστερό άκρο του Πανιωνίου, οι "κυανέρυθροι" μπορεί να ψαχτούν να τον παραχωρήσουν σε κάποια ομάδα. Δεν θα του... κακόπεφτε του Μαρίνου στον Παναθηναϊκό. Όλα είναι ανοιχτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK