Τα "ερυθρόλευκα" αστέρια, το γκολ της Μπόμπα και οι λόγοι Αλαφούζου

Τα "ερυθρόλευκα" αισθήματα του μάνατζερ ράγκμπι, ο οποίος... εκδηλώθηκε, ένας ακόμη λόγος για την αποχώρηση Αλαφούζου, η... γκολάρα της Χριστίνας Μπόμπα ο ερωτευμένος Αντετοκούνμπο και ο Ντουρμάζ Τζούνιορ που μας συστήθηκε. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Τα "ερυθρόλευκα" αστέρια, το γκολ της Μπόμπα και οι λόγοι Αλαφούζου

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ" ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ

Ο γνωστός πλέον Μάνατζερ Ράγκμπι του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα. Δεν ξεχνάει όμως την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την Εφές, ο Αργιανίδης έγραψε στο instagram: "Ρε δε Ξενερωνουμε Ποτεεεε !!! Ερυθρόλευκοι Αστερατοι .... κ Συγχωρεστε ρε Αδερφια ... Αστερατα αν ανήκετε σε άλλους Συλλόγους ... Όμως Πάντα Όλοι θα ειμαστε ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ !!!"

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα παραμένει στη Δομινικανή Δημοκρατία στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη και όπως φαίνεται τα σπορ δεν λείπουν από την καθημερινότητά της.

Σε ένα από τα videos που ανέβασε το μοντέλο στο instagram διακρίνεται να παίζει ποδόσφαιρο σκοράροντας με πέναλτι!

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα "Goal", αυτό που τόνιζαν το τελευταίο 48ωρο οι συνεργάτες του Γιάννης Αλαφούζου είναι πως λειτουργικά δεν μπορούσαν να τρέξουν κάποια πράγματα εντός της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα.

Ειδικά το τελευταίο τρίμηνο που τις τουλάχιστον 60 από τις 90 μέρες έλειπαν μαζί με τον Αλαφούζο σε επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό. Γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί η προεδρική θέση στον Μάνο Μαυροκουκουλάκης, ούτως ώστε να μπορούν να προχωρούν ορισμένες διαδικασίες, ακόμη και σε επίπεδο υπογραφών.

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ GIANNIS

Την καλύτερη περίοδο τόσο αγωνιστικά όσο και στα προσωπικά του βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς οδηγεί την ομάδα του στην πρόκριση επί των Τορόντο Ράπτορς στην επόμενη φάση των πλέι οφς, ενώ παράλληλα, αφιερώνει και τον λιγοστό χρόνο που έχει στην αγαπημένη του. Μαζί ανέβασαν και φωτογραφία γράφοντας: "Κάθε μέρα".

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ

Στη στήλη "πληροφοριοδότης" της "Ώρας" διαβάζουμε πως υπάρχει ομάδα της Super League που έχει αρχίσει διακριτική έρευνα αγοράς για νέα προπονητή, χωρίς παράλληλα να έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη της στον νυν. Η δημοτικότητα του τελευταίου ωστόσο έχει τα πάνω και τα κάτω της το τελευταίο διάστημα.

Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Τον μικρότερο αδερφό του μας σύστησε μέσω instagram ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Τα "ερυθρόλευκα" αστέρια, το γκολ της Μπόμπα και οι λόγοι Αλαφούζου

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" άσος που πλέον παίζει με τα χρώματα της Τουλούζ, έχει έναν 17χρονο αδερφό τον Ελίας, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, ανήκει στη Χάμαρμπι και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας. Λέτε να τον προτείνει και στον Ολυμπιακό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK