Τα μάτια του Λουτσέσκου στο "χρυσωρυχείο" Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε σταρ με τις ντρίμπλες, τα γκολ και τα... τραγούδια του κατά την περσινή σεζόν την οποία πέρασε στο Περιστέρι για χάρη του Ατρόμητου. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως ο παίκτης αυτός μπορεί να εξελιχθεί σε "χρυσωρυχείο". Τι είπε ο Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του 24χρονου στο Παγκόσμιο Κυπέλλου.

Τα μάτια του Λουτσέσκου στο "χρυσωρυχείο" Ουάρντα

Τα μάτια του λέει δεν πήρε πάνω από τον Αμρ Ουάρντα ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρεμιέρα της εθνικής Αιγύπτου στο Μουντιάλ κόντρα στην Ουρουγουάη του Καβάνι και του Σουάρες.

Ο 24χρονος πήγε με φορά από το... Περιστέρι στη Ρωσία και στον ΠΑΟΚ (εκεί ανήκουν τα δικαιώματα) του γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί σε "χρυσωρυχείο" τόσο αγωνιστικά όσο και για τα "ασπρόμαυρα" ταμεία.

Απέναντι στους έμπειρους και σκληρούς Ουρουγουανούς αμυντικούς, ο Αμρ δεν βρήκε τους διαδρόμους για να οργανώσει τα... πάρτι που έκανε στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο τον Ρουμάνο προπονητή των Θεσσαλικέων τον εντυπωσίασε.

Ο Ραζβάν χάρηκε που είδε έναν προσγειωμένο Ουάρντα, έναν παίκτη... κουλαντρισμένο στα τακτικά "θέλω" του Κούπερ, κι όχι εκείνον τον "τρελό" που είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο όταν αναλαμβάνει να βγάλει την ομάδα του μπροστά.

Έκανε και σχετικές δηλώσεις ο Λουτσέσκου, αναφέροντας τα εξής: " Είχε την ίδια πειθαρχία με τους συμπαίκτες του. Ήταν δραστήριος και είχε καλές τοποθετήσεις χωρίς την μπάλα, έκανε σωστές επιλογές, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της Ουρουγουάης. "

Δύο είναι οι δρόμοι, πάντως, για τον Ουάρντα τη νέα σεζόν. Ή που θα μείνει Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει στο ζητούμενο σε Ελλάδα και Ευρώπη ή μ' έναν καλό Μουντιάλ ο Σαββίδης θα βρει να τον μοσχοπουλήσει. Μνηστήρες πάντως υπάρχουν.

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK