Θύελλα αντιδράσεων για τις χειρονομίες Καμμένου

Η (ακραία) δράση έφερε και αντίδραση στο... τρίτο ημίχρονο του απαράδεκτου "σόου" που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Μετά, λοιπόν, το ντόρο που προκλήθηκε στα social media, οι απρεπείς χειρονομίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έγιναν αντικείμενο καυστικού σχολιασμού και από τον πολιτικό κόσμο.

Θύελλα αντιδράσεων για τις χειρονομίες Καμμένου

Η (ακραία) δράση έφερε και αντίδραση. Οι χειρονομίες που έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο γυναικών Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού προς οπαδούς των "ερυθρολεύκων" (θέλοντας να απαντήσει σε ύβρεις εις βάρος του) προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση και πέρα από την κατακραυγή κατά του κυβερνητικού εταίρου μέσω των social media υπήρχε και αντίδραση από διάφορες πλευρές των βουλευτικών εδράνων.

"Όσο σκέφτομαι ότι ο κ. Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών & του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας με πιάνει σύγκρυο", σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ μέσα από το Twitter τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δηλώνοντας:

"Υπουργός Άμυνας εν εξάλλω κατάσταση. Ποια εμπιστοσύνη και σιγουριά μπορεί να σου εμπνεύσει; Κίνδυνος". Δεν ήταν πάντως οι μοναδικοί που εξακόντισαν βέλη κατά του Πάνου Καμμένου, με τον Αντρέα Λοβέρδο να αναφέρει δηκτικά εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

"Τα μέλη της Κυβέρνησης έπρεπε να γνωρίζουν οτι τα ψέματα πληρώνονται και μάλιστα εντόκως. Αν δεν αντέχουν την αποδοκιμασία, να κλειστούν στα σπίτια τους. Η χυδαιότητα της αισχρής χειρονομίας του κυβερνητικού συνεταίρου που δημοσιοποιήθηκε στο πανελλήνιο αφήνει έκπληκτη όλη την ελληνική κοινωνία. Ο κατήφορός τους έχει μόνο αρχή. Όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού δικαιούται σεβασμό".

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε καυστικά: "Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία υπουργός και μάλιστα υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της κυβέρνησης".

Μετά από όλα αυτά, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Μεγάου Μαξίμου και του Αλέξη Τσίπρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK