Το "κάστρο" του ΠΑΟ και ο εκλεκτός καλεσμένος του ΟΣΦΠ

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει καταφέρει ένα απίστευτο επίτευγμα στα εντός έδρας παιχνίδια στη Λεωφόρο, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που ήρθε από την Αυστραλία και ο "ισχυρός παίκτης" που στηρίζει την Δόξα Δράμας. Αυτά είναι τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο.

Το "κάστρο" του ΠΑΟ και ο εκλεκτός καλεσμένος του ΟΣΦΠ

ΙΣΧΥΡΟΣ "ΠΑΙΚΤΗΣ" ΣΤΗ ΔΟΞΑ

Υψηλές βλέψεις έχει τη φετινή σεζόν στην Stoiximan.gr Football League η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί ενισχύθηκαν σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ενώ είναι οικονομικά άνετοι, έχοντας από πίσω τους να τους στηρίζει ο Γιάννης Μπύρος.

Όπως διαβάζουμε στην "Live Sport" ο συγκεκριμένος κάνει εξαγωγές μαρμάρων σε Κίνα και Ντουμπάι, με τις δουλειές του να πηγαίνουν εξαιρετικά. Γίνεται να μην είναι εξαιρετικό και το κλίμα στην ομάδα μετά;

257 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το επίτευγμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δεχθεί γκολ στην έδρα του για 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ενώ το τελευταίο το είχε πετύχει ο Γιακουμάκης (νυν της ΑΕΚ) που τότε αγωνιζόταν στον Πλατανιά (2-1 εκείνο το ματς) στις 19 Ιανουαρίου του 2017, πριν δηλαδή 257 ημέρες!

AΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Τοχούρογλου, συνοδεύοντας παιδιά από την αυστραλιανή ακαδημία ποδοσφαίρου της οποίας είναι υπεύθυνος, όπως διαβάζουμε στον "Πρωταθλητή".

Ο Τοχούρογλου βρέθηκε στα επίσημα του Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ τον συνόδευε και μια ξανθιά παρουσία. Το πρωί της ίδιας ημέρας βρέθηκε στου Ρέντη όπου τα είπε με τους Λεμονή και Καραταΐδη.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÔÏ×ÏÕÑÏÃËÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÔÏ×ÏÕÑÏÃËÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK