Το μέλλον του Φορτούνη, το αίτημα του Λάζαρου από το '17 και ο Μήτρογλου

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έστειλε άνθρωπο για να παρακολουθήσει ο Ραμαντάνι; Πότε είχαν μιλήσει πρώτη φορά ΑΕΚ - Λάζαρος και γιατί οι εκπρόσωποι του Μήτρογλου βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα; Επίσης τα "θέλω" του Κώστα Φορτούνη, ο μεγαλομέτοχος ΠΑΕ που πήγε "Καραϊσκάκης" και ο Έλληνας με ομάδα στο Βέλγιο.

Το μέλλον του Φορτούνη, το αίτημα του Λάζαρου από το '17 και ο Μήτρογλου
fortounis mitroglou lazaros

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Αρχίζουμε την... παρασκηνιακή μας βόλτα στον αθλητικό Τύπο της ημέρας με την " ΩΡΑ" και τη στήλη του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ". Κουίζ για δυνατούς λύτες το πρώτο παρασκήνιο, καθώς αναφέρετε σε πρώην πρόεδρο σουπερλιγκάτης ομάδας ο οποίος πλέον είναι ιδιοκτήτης συλλόγου στο Βέλγιο! Όχι, όχι δεν... ψώνισε από το πάνω ράφι, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ παίζει τη... μπάλα του σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Ονόματα και διευθύνσεις πάντως, δεν δίνονται.

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΜΑΝΤΑΝΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μένουμε στην ίδια εφημερίδα και μαθαίνουμε ότι ο μεγαλομάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι είχε δικό του άνθρωπο στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" με αποστολή να παρακολουθεί τον Δημήτρη Νικολάου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάλιστα, γνώριζε το γεγονός και ήθελε πάση θυσία να συνδυάσει την επιστροφή του στη δράση και μ' ένα καλό ριπόρτ από τον απεσταλμένο στο ατζέντη. Τα κατάφερε;

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

Πέραν του ανθρώπου του Ραμαντάνι στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα, ο " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ" αποκαλύπτει την παρουσία και μεγαλομετόχου μεγάλης ΠΑΕ που αγωνίζεται στη Football League. Πρόκειται για τον Θεόδωρο Καρυπίδη, "αφεντικό" του Άρη που παρακολούθησε δια ζώσης το παιχνίδι, κι αυτή άλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που πήγε στο "Καραϊσκάκης".

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟΣ

Στη " LIVESPORT" και στον " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ" διαβάζουμε ότι ο μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκος... σφυρίζει αδιάφορα στις όποιες προσπάθειες γίνονται για προσέγγιση του παίκτη του Ολυμπιακού, ειδικά από Τουρκία μεριά. Το δημοσίευμα τονίζει ότι και ο ίδιος ο "ερυθρόλευκος" δεν έχει καμία διάθεση να φύσει από το "Καραϊσκάκης", να μείνει θέλει και να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

ΤΟΝ "ΕΚΟΨΑΝ" ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ

Συνεχίζουμε με " Κόκκινο Πρωταθλητή" που αναδεικνύει το ενδιαφέρον της Κρασνοντάρ για τον Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος, "κομμένος" από τον Ολυμπιακό ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τους Ρώσους να παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν τα 2.000.000 ευρώ που αξιώνουν οι "ερυθρόλευκοι".

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η Κρασνοντάρ το περασμένο καλοκαίρι είχε "κλείσει" τον 29χρονο, τελικά η μεταγραφή... κόλλησε στο οικονομικό, με τους Ρώσους να διαδίδουν τότε ότι ο Οτζίτζα είχε πρόβλημα στο γόνατο, γεγονός που καταρρέει αφού φέρεται να επέστρεψε εκ νέου στη μεταγραφική τους λίστα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... ΣΚΟΥΠΑ

Στην ίδια εφημερίδα και τη στήλη " RED FILES" διαβάζουμε ότι οι Μασούρας της Λάρισας και Μάνος του ΟΦΗ θα είναι μόνο το... ορεκτικό στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη για γερό μπάσιμο στην αγορά, το δημοσίευμα μάλιστα φέρει τον τίτλο: " Οι καλύτεροι θα έρθουν στον θρύλο... "

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός θα βαδίσει στο μοντέλο με τους: Μανωλά, Σιόβα, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Σάμαρη, Ολαϊτάν, Ανσαριφάρντ, Κούτρη. Παίκτες δηλαδή, Έλληνες και ξένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν κόστισαν πολλά, αλλά βοήθησαν την ομάδα σε αντίθεση με ακριβοπληρωμένες περιπτώσεις του εξωτερικού.

ΑΠΟ ΤΟ '17 ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Πέρυσι, συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του '17, είχε γίνει συζήτηση ΑΕΚ - Λάζαρου για νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με το " SPORTIME" και τη στήλη " AGENT GREEK" ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ή και σε συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα. Τότε, δεν είχε δοθεί συνέχεια και το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο έπειτα από το ραντεβού του 31χρονου winger με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης που δεν οδηγήθηκε σε συμφωνία, σε πρώτη φάση.

ΠΟΙΟΣ... ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΓΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

Στη " ΓΑΤΑ" και τη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" διαβάζουμε ότι ο Γρηγορίου δύσκολα θα συνεχίσει στον Πανιώνιο και εκ των υποψηφίων για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ζοζέ Ανιγκό. Ο Γάλλος που τα έχει πάει εξαιρετικά με τον Λεβαδειακό, έχει τον Πιερ Ισά που "δουλεύει" την μετακόμισή του από τη Βοιωτία στην Αθήνα. Η στήλη μάλιστα αναφέρει ότι τον Ανιγκό στον Κομπότη τον είχαν πάει ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού με τον Σταύρο Ψωμιάδη. Παράλληλα τονίζεται ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν παίζει να κάτσει στον πάγκο του Άρη, πάρα τις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ίλια με τον Καρυπίδη.

ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει ανεβάσει τις μετοχές του, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα μείνει στην Μαρσέιγ. Η " ΓΑΤΑ" μέσω της στήλης " Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ" κάνει λόγο για έντονη κινητικότητα στο γραφείο που εκπροσωπεί τον "Μητρογκόλ", καθώς Ιταλός ατζέντης προωθεί τον Έλληνα ποδοσφαιριστή σε ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ανοίγουμε την " SPORTDAY" και διαβάζουμε στον " τρελό του χωριού" ότι ο Σπύρος Ρισβάνης έχει θέσει προτεραιότητες στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά που μεταφέρει η στήλη ο νεαρός αμυντικός θέλει να συνεχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι, εφόσον δεν βρει χώρο κατά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να σκέφτεται σοβαρά και το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό σε περίπτωση που δεν μένει στον Ατρόμητο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK