Το πόκερ Τσίπρα - Γιαννακόπουλου και το μέλλον του Χιμένεθ

Ο... Θείος από την Αμερική που θέλει τον Παναθηναϊκό, η "μεταγραφή" του Κώστα Γαλανόπουλου και το μυστήριο με την παραμονή του Χιμένεθ. Ο φευγάτος αλλά ακριβός Οτζίτζα Οφόε και που άναψε κόκκινο η κυβέρνηση στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το "Athens Alive".

Το πόκερ Τσίπρα - Γιαννακόπουλου και το μέλλον του Χιμένεθ
tsipras giannakopoulos jimenes ofoe

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Αρχίζουμε με "SPORTDAY" και το πρωτοσέλιδό της ("Θείος από την Αμερική") που... θύμισε Γεωργία Βασιλειάδου και Ορέστη Μακρή. Και παραπέμπει στην ύπαρξη νέου παίκτη -σωτήρα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέχρι τον Πάσχα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος εμφανίζεται γνώστης του ενδιαφέροντος.

Ονόματα δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο... διευθύνσεις διαβάζουμε, καθώς ο υποψήφιος επενδυτής φέρεται να είναι από τις ΗΠΑ, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα των real estate στην Νέα Υόρκη και ο οποίος έχει γνώση για τα χρέη και δεν φαίνεται να πτοούν.

Ο 46χρονος Ελληνοαμερικάνος, ο οποίος θα αναλάβει την χρηματοδότηση, πάντως, δεν... παίζει μόνος του αφού έχει στο πλευρό του έναν 40χρονο υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο (σύμβουλος σε θεσμικά όργανα που διατηρεί σχέσεις με την ομογένεια) και έναν ομογενή επιχειρηματία 55 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Όσο για το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το Athens Alive, οι ομογενείς είναι ενημερωμένοι, ωστόσο δεν σκοπεύουν να εμπλακούν στo κονσόρτσιουμ. Μεμονωμένα με τον Γιαννακόπουλο πάντως δεν θα ήταν αρνητικοί σε μια σύμπραξη...

-- Στην ίδια εφημερίδα και τη στήλη "Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" διαβάζουμε για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η "Αγιά Σοφιά", σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον Πέτρο Παππά και επιφανείς φίλους του Ενωσίτες οι οποίοι παρουσιάζονται να έχουν βάλει από την τσέπη τους 5.000.000 ευρώ προς ενίσχυση του έργου.

ΤΟ... ΧΕΡΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ "ΓΑΛΑΝΟ" ΚΑΙ Ο... ΝΕΟΣ ΧΙΜΕΝΕΘ

Συνεχίζουμε με το "SPORTIME" και τη στήλη "AGENT GREEK" που ασχολείται με δύο "κιτρινόμαυρα”πρόσωπα.

Το ένα ακούει στο όνομα Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον FIFA agent Γιάννη Ευαγγελόπουλο, πλέον βρίσκεται υπό τη μανατζερική στέγη του Πολ Κουτσολιάκου. Μάλιστα τον διεκδίκησαν σχεδόν μια ντουζίνα ατζέντηδες, ακόμη και... διεθνείς.

Το δημοσίευμα στέκεται στο μπαι άουτ των 10.000.000 ευρώ του νεαρού άσου της ΑΕΚ ενώ αποκαλύπτει ότι βασικό ρόλο για να γίνει ο "γάμος" με τον μεγαλομάνατζερ έπαιξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μην ξεχνάμε ότι ο "Λύμπε" ήταν πελάτης του Κουτσολιάκου στο παρελθόν και με αυτόν πήγε στην Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Στην Ενωση πάντως μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να έμειναν με την συγκεκριμένη μανατζερική επιλογή του "Γαλανό" αφού ο Κουτσολιάκος μόνο... υπερήφανες πωλήσεις έχει στο"“βιογραφικό" του...

Όσον αφορά το δεύτερο, αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν παρέα, ωστόσο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα ζητήσει Χιμένεθ ως προς τα οικονομικά και πόσο. ουσιαστικός θα είναι ο ρόλος του στις μεταγραφές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μανόλο 100% δικό του παίκτη δεν έχει περάσει ακόμη στην ΑΕΚ...

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΤΑΝΙΕ

Σύμφωνα με τον “ΚΛΙΚαδόρο” της “Livesport” υπάρχει και... τρίτο πρόσωπο - εκτός από τους Μοντεστό και Καρεμπέ – στον Ολυμπιακό, την γνώμη του οποίου παίρνουν και υπολογίζουν για νεαρούς παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Μοντανιέ, τον εκλέκτορα της γαλλικής Εθνικής Ελπίδων που στο παρελθόν είχε περάσει από την Αθήνα για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά... δεν και στην συνέχεια κατέληξε προπονητής στην Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Προφανώς από εκεί κράτησαν την επαφή και τον... ρωτάνε για ταλαντούχα γαλλάκια (και όχι μόνο)

ΤΟ... ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS ALIVE

Πάμε και στον " Ευαγγελιστή " της " Γάτας ", την στήλη που είχε αποκαλύψει από τον Νοέμβριο την ύπαρξη του κονσόρτσιουμ Γιαννακόπουλου για ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκός. Σήμερα στέκεται στο... προαπαιτούμενο από την Κυβέρνηση για να προχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, οι Τσίπρας – Βασιλειάδης στην συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον Mr DPG του είπαν "ναι" αλλά με την εξής προϋπόθεση: να... διασωθεί το "Σπύρος Λούης", παραμένοντας Ολυμπιακό Στάδιο και όχι να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο 30 με 40.000 θέσεων, όπως δηλαδή προβλέπει το αρχικό πλάνο του κονσόρτσιουμ.

Κατά συνέπεια είναι δεδομένο πως θα ξανασυναντηθούν σύντομα οι Γιαννακόπουλος – Κωνσταντινίδης με τους Τσίπρα – Βασιλειάδη. Και το πιθανότερο πάλι... μυστικά. Για να ξεκαθαρίσει τόσο το θέμα με το "Σπύρος Λούης", όσο και κυρίως για να ξεπεραστούν τα όποια νομικά θέματα υπάρχουν προκειμένου να υπογραφεί το leaze εκχώρησης του ΟΑΚΑ στο πολυεθνικό κονσόρτσιουμ.

ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΟΤΖΙΤΖΑ

Κλείνουμε με " Γαύρο ". Στο Βέλγιο αναφέρουν πως Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ ενδιαφέρονται ζεστά για τον Οφόε, όμως υπάρχει μία... παγίδα και αυτή έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο 29χρονος μέσος αμείβεται με 1.300.000€ το χρόνο, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα του βελγικού πρωταθλήματος.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα περίπου 5.000.000€ που ζητάει ο Ολυμπιακός για να τον παραχωρήσει, καταλαβαίνουμε πως δύσκολα θα επιστρέψει στην πατρίδα του το καλοκαίρι ο παίκτης.

Πάμε και σε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που φαίνεται πως βρήκε τα πατήματα του. Ο λόγος για τον Λεάλι, ο οποίος αγωνίζεται στην Περούτζια στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Ο νεαρός πορτιέρε έχει βοηθήσει έτσι ώστε η ομάδα από 13η, να ανέβει στην 7η θέση και να διεκδικεί μία θέση στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK