Το "πράσινο" δίπορτο του Δώνη, πώς ο Μιραλάς "εγκλώβισε" τον Ολυμπιακό και ο... εκλεκτός τεχν.διευθυντής του Λουτσέσκου

Τα 5 εκατ. της Nova σε AEK, o Δώνης που παίζει δυνατά για ΠΑΟ με και χωρίς Αλαφούζο, ο Λούκας που "θέλει" ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου... Παπαδημητρίου, η διαφορετική ερμηνεία του ποσταρίσματος Μιραλάς, το μπάι άουτ για μεγάλη ομάδα στο συμβόλαιο Παντελίδη /Αστέρα.

Το "πράσινο" δίπορτο του Δώνη, πώς ο Μιραλάς "εγκλώβισε" τον Ολυμπιακό και ο... εκλεκτός τεχν.διευθυντής του Λουτσέσκου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΑΚΟΥΕΙ... ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ!

Όπως διαβάζουμε στον ΚΛΙΚΑδόρο της Livesport , οι FIFA και UEFA περισσότερο εμπιστεύονται πλέον τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παρά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Μάλιστα η στήλη το... πάει ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτοντας κάτι που αποτελεί εδώ και λίγο καιρό κοινό μυστικό, δηλαδή πως ο Γραμμένος είναι τουλάχιστον με το ένα του πόδι εκτός Ομοσπονδίας. Με το διοικητικό συμβούλιο μετά το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τα όσα έγιναν, να είναι χωρισμένο στα δυο και κανένας να μην βοηθάει τον πρόεδρο. Με τον τελευταίο, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, "να μην ακούει ένα καλό λόγο ούτε από τον... Ιβάν"!!

DEAL 5 ΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ NOVA

Στην ίδια εφημερίδα... συλλέξαμε το μίνιμουμ ποσό που θα βάλει στο ταμείο της η ΠΑΕ ΑΕΚ από την συμφωνία της με την Nova για τη σεζόν 2018-19. Ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ κι ασφαλώς αν ισχύει, αποτελεί σπουδαίο deal. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπορεί να αυξηθεί το εν λόγω ποσό, εφόσον η Nova δείξει τα καλοκαιρινά φιλικά ή και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της που είναι εκτός της φάσης των ομίλων (για εκεί βλέπετε τα δικαιώματα ανήκουν στην Cosmote).

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ;

Πάμε στον... ιντριγκαδόρικο Τρελό του χωριού της Sportday, που υποστηρίζει οτι ο Κέβιν Μιραλάς "εγκλώβισε" με μια ανάρτησή του τον Ολυμπιακό! Τι εννοεί ο.. ποιητής; Πως με το ποστάρισμα "Μόνο ο Ολυμπιακός" του Μιραλάς, όταν στο Βέλγιο έγραψαν πως τον θέλει η Σταντάρ Λιέγης, πολλοί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν συμφώνησαν! Γιατί θεωρούν πως τους πέταξε το μπαλάκι να τον αποκτήσουν από την Έβερτον, όταν οι απαιτήσεις της παραμένουν αρκετά υψηλές.

Σύμφωνα με τη στήλη ο Βέλγος επιθετικός "αφοσίωση στον Ολυμπιακό" ήθελε να δείξει με την συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά έτσι και ... διαπραγματευτικά ατού των "ερυθρόλευκων" αφαίρεσε αλλά κυρίως κατέδειξε στους οπαδούς πως ο ίδιος θέλει να μείνει στον Πειραιά, άρα η διοίκηση θα πρέπει να τον αποκτήσει...

Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΤΟ... ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Τα παρασκήνια της Sportime ασχολούνται με τις... απώλειες που έχει το μανατζερικό γραφείο του Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Κι αυτό αφού δεν έχασε μόνο τον Κώστα Γαλανόπουλο που πήγε στη Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, αλλά και τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Τάσο Μπακασέτα! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός... κατέληξε στον Φρεντερίκο Παστορέλο. Στο γραφείο άλλωστε του επιφανή Ιταλού ατζέντη είναι και ο Μάρκο Λιβάγια ενώ το "κονέ" για τον Μπακασέτα, σύμφωνα με την εφημερίδα, έκανε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός πρώην στόπερ, που δραστηριοποιείται πλέον ως μάνατζερ στη χώρα μας, μετά απο διάφορες συνεργασίες τώρα είναι αποκλειστικός συνεργάτης του Παστορέλο. Το πιο "hot" όνομα στο πελατολόγιο του τελευταίου είναι ο Καντρέβα της Ίντερ, ενώ στο παρελθόν μανατζερικά είχε εμπλακεί στα deals Φύσσα και Καραγκούνη στην Μπενφίκα

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΡΙΧΝΕΙ... ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ

Το... αποκλειστικό της "Γάτας" έχει να κάνει με τον... απελπισμένο στη Κορούνια Λούκας Πέρεθ. Η Ντεπορτίβο πάει φουλ για φούντο, οι οπαδοί της έχουν... ξεσκίσει τον "φραγκοφονιά" (όπως τον αποκαλούν) Λούκας, επειδή σταμάτησε να βάζει γκολ κι αυτός δεν βλέπει την ώρα να τελειώσει την σεζόν και να γυρίσει στην Αρσεναλ.

Οψιόν αγοράς του δεν είχε μπει, η Αρσεναλ με τον Βενγκέρ στον πάγκο της πολύ δύσκολα θα κρατήσει τον Λούκας την νέα σεζόν και σύμφωνα με την "Γάτα" στο μυαλό του Ισπανού φορ "ψήνεται" ήδη η ιδέα της επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του αγαπημένου του ΠΑΟΚ! Με την πλευρά του παίκτη να έχει... ρίξει γέφυρες προς τον Ιβάν Σαββίδη, ποντάροντας και στην αγάπη που του έχει ο κόσμος.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως ο δανεισμός του Λούκας Πέρεθ από την Αρσεναλ στην Κορούνια, κόστισε για ένα χρόνο στην ομάδα της Γαλικίας πάνω από 4 εκατομμύρια.

Ο ΡΑΖΒΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στην ίδια εφημερίδα βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον και... ψαγμένη την πληροφορία που θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, από τη στιγμή που θα παραμείνει και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ, να επιθυμεί να έχει συνεργάτη και στην θέση του τεχνικού διευθυντή τον Γιάννη Παπαδημητρίου!

Οι σχέσεις τους είναι άριστες από την εποχή της Ξάνθης - άλλωστε επιλογή Παπαδημητρίου και πρότασή του στον Πανόπουλο αποτέλεσε ο Λουτσέσκου - ενώ ο "Παπ" έχει πολύ καλή σχέση και με τον μπαμπά Λουτσέσκου, τον Μιρτσέα...

ΚΑΙ ΓΙΑ... ΑΝΙΓΚΟ, ΔΩΝΗ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Φινάλε με τον "Πληροφοριοδότη" της "Ώρας" που αποκαλύπτει για τον Ζοζέ Ανιγκό πως θα πάρει σειρά μετά τους Νταμίρ Κάναντι και Σαββα Παντελίδη για να ... επεκτείνει την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό, ανανεώνοντας για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη μετά το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Δώνη με τον ΑΠΟΕΛ το "τρένο" θα παίξει πολύ δυνατά για τον πάγκο του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν! Με τη διευκρίνηση μάλιστα πως θα είναι ο βασικός υποψήφιος με και χωρίς Αλαφούζου στο ιδιοκτησιακό. Θα πρέπει να επισημάνουμε, βέβαια, πως ο Γιώργος Δώνης έχει καλή σχέση και επικοινωνία με τον Mr ΣΚΑΪ, ενώ θα μπορούσε ν' αποτελέσει δίδυμο με τον Νίκο Νταμπίζα, προπονητής - τεχνικός διευθυντής, με τον τελευταίο να φέρεται πως έχει ήδη κάνει ραντεβού με τον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ο "Πληροφοριοδότης" έχει... καυτό παρασκήνιο κι από την ανανέωση του Παντελίδη στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 52χρονος κόουτς πρόβλεψε στο συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το 2020 να μπει ειδική ρήτρα (μπάι άουτ) σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από μεγάλη ομάδα (της ελληνικής Big 4). Eπίσης, ο Παντελίδης στην συμφωνία αυτή είχε και νέους μάνατζερς, τους αδερφούς Τοπίδη...

E.MIX.

News 24/7

24MEDIA NETWORK