Το "πρωινό σεξ", ο Χούτος κι ο ρόλος της "καυτής" Μουνιόθ

Ο άσος της Ένωσης που ξύπνησε και είδε... σεξουαλικές ορέξεις, ο "ερυθρόλευκος" κάπτεν στο "Μεστάγια", η επιστροφή του Survivor Χούτου και η σέξι Κάρμεν Μουνιόθ που κάνει ότι θέλει ένα μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Το "πρωινό σεξ", ο Χούτος κι ο ρόλος της "καυτής" Μουνιόθ

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕΞ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ ΣΙΜΟΕΣ

Το βράδυ ήταν ένας από τους διακριθέντες στην πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, το επόμενο πρωί ξύπνησε και είδε... σεξουαλικές ορέξεις! Ο λόγος για τον μέσο της "Ένωσης", Αντρέ Σιμόες που... έπιασε στα πράσα τον σκύλο του να βγάζει το... άχτι του πάνω σε ένα λούτρινο σκύλο!

Το τρολάρισμα του Πορτογάλου μέσου δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγη ώρα μετά ανέβασε φωτογραφία από το προηγούμενο βράδυ της πρόκρισης (26/4), με τα πανηγύρια στα αποδυτήρια.

Στη φωτογραφία είναι μαζί με τον... μπρατσαρά Πατίτο Ροντρίγκεθ και τον Μπάρκα μόνο που έκανε κάποιες αλλαγές στους συμπαίκτες του και στον ίδιο. Ο Πατίτο έγινε ένας ναύτης, ο Μπάρκας απέκτησε μουστάκι και καπέλο ως ένας άλλος καουμπόυ, ενώ ο Πορτογάλος έχει ένα πειρατικό καπέλο.

Ο "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ" ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΤΑΓΙΑ

Λέτε ο Τσόρι να άφησε την ομάδα του και να πήγε προς... Ισπανία μεριά; Όχι, αλλά ένας άλλος "ερυθρόλευκος" βρέθηκε στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο λόγος για τον πρώην εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που θέλησε να ζήσει από κοντά την... ομορφιά του ισπανικού ποδοσφαίρου. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα όμως, ο "Τζόλε" μόνο τύχη δεν έφερε στις "νυχτερίδες", καθώς το παιχνίδι έληξε με 3-2 υπέρ της Σοσιεδάδ.

ΤΑ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΚΑ

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει αποσυρθεί πλέον από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξεχνάει τις παλιές του αγάπες. Με καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννενα, Παναθηναϊκό, Πόρτο, Δυναμό Μόσχας και Ατλέτικο, δεν είναι και λίγες οι αναμνήσεις που έχει αποκομίσει. Και φυσικά, δε γινόταν να ξεχάσει και τα γενέθλια των "ροχιμπλάνκος" που την Τετάρτη (26/4), συμπλήρωσαν 114 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε στις 26 Απριλίου του 1903), ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την εποχή που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλέτικο με το μήνυμα " Χαρούμενα 114 χρόνια ιστορίας".

BONUS πληροφορία; Το σχόλιο του άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική και στον Παναθηναϊκό, Τάκη Φύσσα, γράφοντας " εξαιρετική ομάδα- εξαιρετικός φίλος- ο καλύτερος δεξιός μπακ της εποχής του".

ΧΟΥΤΟΣ... Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιστροφές καταστροφές και για τον Λάμπρο Χούτο, που μπήκε στο αεροπλάνο του γυρισμού από τον Άγιο Δομίνικο. Ο παίκτης των "Διάσημων" έβγαλε φωτογραφία ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο γράφοντας " το πιο γλυκό ταξίδι επιστροφής ever. Ευχαριστώ Survivor για αυτή την υπέροχη εμπειρία".

Η ΜΟΪΚΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΖΗ

Ο Κώστας Σταφυλίδης μας... χαιρετάει από Γερμανία μεριά, αφού πλέον είναι κάτοικος Άουγκσμπουργκ, δείχνοντας το "τρελό" του μαλλί.

Ο 23χρονος είπε να κουρευτεί και να γυρίσει στην αγαπημένη του μοϊκάνα, ένα κούρεμα που έχει επιχειρήσει ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα. Λέτε το νέο μαλλί να του φέρει γούρι και να το συνδυάσει με καλές εμφανίσεις στη Γερμανία;

Η ΚΑΥΤΗ ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΙΣΚΟ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

Ο Ίσκο ανανέωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2022, κλείνοντας... τα στόματα σε όλους τους επίδοξους μνηστήρες που τον περίμεναν στη γωνία. Λόγος;

Η καυτή Κάρμεν Μουνιόθ, που επαγγέλεται ηθοποιός και μοντέλο και από τις φωτογραφίες, βλέπουμε για ποιο λόγο ο Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι κι αν τον ήθελε ο Πεπ στη Σίτι. Βρέθηκε απέναντι στη... δόλια Κάρμεν.

Primer día de playa con el bikini más bonito del mundo @patriciaramirezswimwear

A post shared by Cɳ ųñö (@carmenmuga) on

Un buen brunch de Domingo, para hacerme a la idea de que hoy el día tiene una hora menos

A post shared by Cḁɳ ųñö (@carmenmuga) on

El verano comienza en algunos sitios ya

A post shared by Cḁɳ ųñö (@carmenmuga) on

El lunes es mejor si miras al mar

A post shared by Cḁɳ ųñö (@carmenmuga) on

Bye bye summer, hello autumn

A post shared by Cḁɳ ųñö (@carmenmuga) on

Missing this place

A post shared by Cḁɳ ųñö (@carmenmuga) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK