Το σημάδι του "Παπ", η υπογραφή Ιβάν και η Έλενα των σπορ

Το σημάδι που αποκόμισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην τελευταία προπόνηση, η αναμενόμενη υπογραφή και το... ζεστό χρήμα από τον Ιβάν Σαββίδη, η εξήγηση της ατάκας του Βασίλη Βούζα με φόντο από... φαρ ουέστ και η Έλενα Τσαγκρινού των σπορ. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Το σημάδι του "Παπ", η υπογραφή Ιβάν και η Έλενα των σπορ

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΒΟΥΖΑΣ

Η ατάκα του Κλιντ Ίστγουντ από τον Βασίλη Βούζα στο facebook προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, κυρίως επειδή ήταν άγνωστος ο αποδέκτης του μηνύματος του προπονητή του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τη "liveSPORT" όμως, ο λόγος που ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" έγραψε: "πολλά καθίκια, λίγες σφαίρες" δεν είχε να κάνει με κάποιον από τη διοίκηση ή γενικότερα από την ομάδα. Όπως σημειώνεται, ο Βασίλης Βούζας ήταν ενοχλημένος από μερίδα των ΜΜΕ, τα οποία δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό, ενώ όπως θεωρεί ο ίδιος τον χτύπησαν... κάτω από τη ζώνη.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ

"Αν προσπαθείς να κάνει τους άλλους χαρούμενους, το μόνο άτομο που δεν θα είναι χαρούμενο θα είσαι εσύ. Μην παίζεις με τον εαυτό σου", έγραψε στο instagram του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας. Τι ακριβώς ήθελε να πει;

Το σημάδι του "Παπ", η υπογραφή Ιβάν και η Έλενα των σπορ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΙΔΗ

Στη στήλη "Δούρειος Ίππος" της εφημερίδας "liveSPORT" διαβάζουμε ότι αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να πέσουν οι υπογραφές στη Super League για τη χορηγία της εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη στη Λίγκα, ύψους 2.250.000 ευρώ. Βέβαια όπως θα μπουν στα ταμεία αυτά τα χρήματα, έτσι και θα βγουν, αφού το άνοιγμα που υπάρχει ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ.

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ "ΠΑΠ"

Πολύ άσχημο χτύπημα είχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε ματωμένος από την προπόνηση του Αμβούργου. Ο Έλληνας αμυντικός που δεν βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος, ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο, έβαλε φωτογραφία στο instagram με τα ράμματα που χρειάστηκε να κάνει στο φρύδι του.

ΦΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευκαιρία να παρακολουθήσει και λίγο μπάσκετ βρήκε ο μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός άσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/3) στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Έφερε και γούρι στο Τριφύλλι αφού εντέλει νίκησε με 74-61.

Η ΕΛΕΝΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η τραγουδίστρια των Otherview, Έλενα Τσαγκρινού, αποφάσισε να μας δείξει και την αθλητική της πλευρά. Η όμορφη Έλενα λοιπόν φωτογραφήθηκε με μία μπάλα μπάσκετ και μία ποδοσφαίρου, κάνοντάς μας να δούμε τα σπορ με... άλλο μάτι!

Baby I like your ... one last shot!We keep going. #fitnessmotivation #fit15 #backstage #fit15 #helenatsagrinou #otherview #behingthescenes #black #bikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OtherView(@otherviewgr) στις

@forma_magazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OtherView (@otherviewgr) στις

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ

Τα 40 έκλεισε ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο... σέξι Μπρούνο το γιόρτασε καλώντας σπίτι του μερικούς φίλους και συγγενείς, ενώ του είχαν ετοιμάσει και μια σπέσιαλ τούρτα για τα γενέθλιά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK