Τούρκοι για Βιγιαφάνιες και το unfair του Οφόε

Ποια ομάδα από την Τουρκία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Βιγιαφάνιες, η τσιγκουνιά του Οφόε που συζητήθηκε αρνητικά στον Ολυμπιακό και ο Γαλανόπουλος που φλερτάρει με Αγγλία. Τα πιο ζουμερά παρασκήνια από τον Τύπο της Τετάρτης σε ένα κείμενο.

Τούρκοι για Βιγιαφάνιες και το unfair του Οφόε

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ...

-- Ξεκινάμε με Sportime και " Agent Greek ". Δεν βρίσκεται σε καλό mood ο Οτζίτζα Οφόε και γι΄αυτό μιλούν οι πράξεις του. Σύμφωνα με την στήλη, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν ένα "δωράκι" στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ( γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κλπ) για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο μοναδικός που δεν θέλησε να δώσει ούτε... ευρώ ήταν ο Βέλγος μέσος! Μία κίνηση που δείχνει πολλά για το μέλλον του και τις σχέσεις που έχει με την ομάδα.

-- Συνεχίζοντας, διαβάζουμε πως ο λόγος που ο Μολέδο δεν συγκινήθηκε από την πρόταση ύψους 500.000€ της Τραμπζονσπόρ είναι ο... ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μία σαφώς καλύτερη προσφορά στον Βραζιλιάνο, την οποία έχει στα χέρια του εδώ και λίγο καιρό.

ΞΑΝΑ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ

-- Πάμε στη Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Μπορεί στον Πλατανιά να θέλουν πολύ τον Γιάννη Μυστακίδη, ο Ραζβάν Λουτέσκου όμως άναψε... κόκκινο. Η παρουσία του νεαρού επιθετικού στις προπονήσεις, μετά την επάνοδο του από τραυματισμό και η εμφάνιση κόντρα στα Τρίκαλα, έχουν κερδίσει τον Ρουμάνο τεχνικό που θέλει να τονώσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στον ΠΑΟΚ.

-- Ο Θοδωρής Βασιλακάκης αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στην ομάδα... έκπληξη της χρονιάς! Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό ήδη έχουν ρίξει κλεφτές ματιές οι μεγάλοι της Super League Σουρωτή, όπως και σύλλογοι του εξωτερικού! Ο ίδιος βέβαια προτιμάει να τελειώσει τη σεζόν στον Ατρόμητο και από το καλοκαίρι βλέπουμε. Βέβαια όταν η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις.

-- Πάμε και στον Γιώργο Γκαλίτσιο! Ο 31χρονος αμυντικός παραμένει ελεύθερος μετά το... άκυρο που έφαγε τελευταία στιγμή από τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη και αναζητεί ομάδα κυρίως στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την πιάτσα των agents, δεν αποκλείεται μέσα στο Γενάρη να υπάρξει πρόταση από σύλλογο στην Ελλάδα με... βαριά φανέλα.

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ

-- Livesport και " ΚΙΚΛΑδόρος ". Στην ΣΠΑΛ δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου ο Μάριος Οικονόμου, παρότι δόθηκε δανεικός από την Μπολόνια το καλοκαίρι με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έτσι, ελπίζει πως θα βρει διέξοδο στην Γερμανία. Ακούστηκε κάποια στιγμή για την Ελλάδα, όμως δεν προχώρησε κανένα deal.

-- Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν κοινό μάνατζερ, οι οποίοι παρότι δεν βρίσκονται στη λίστα... αποχωρήσεων, ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Και δεν πρόκειται να χαλάσει κανέναν στον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο γεγονός.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΕΙ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

-- Κλείνουμε με Ώρα των Σπορ . Το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου αρχίζει σιγά σιγά και κυκλοφορεί στις μανατζερικές πιάτσες της Αγγλίας. Κάποιοι σύλλογοι μάλιστα έχουν κάνει... αθόρυβη δουλειά ψάχνοντας τον φάκελο του, έτσι ώστε να τον.... ερευνήσουν καλύτερα ενόψει καλοκαιριού.

Ο νεαρός άσος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο από τους ανθρώπους της Ένωσης, όμως δεν θα έλεγαν όχι σε μία... περήφανη πώληση που θα ανοίξει δρόμους στην "χρυσή" αγορά της Πρέμιερ Λιγκ.

-- Σύμφωνα με τον " Πληροφοριοδότη " εκτός από Τουλούζ και Σεντ Ετιέν, τον Βιγιαφάνιες εξετάζει και η Μαλάτιασπορ! Η τουρκική ομάδα (10η στο πρωτάθλημα) έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον Αργεντινό και δεν αποκλείεται σύντομα να προχωρήσει την υπόθεση του.

Ο παίκτης πάντως όπως έχουμε γράψει παλαιότερα έχει προταθεί στη μισή... Τουρκία, αλλά ζητάει πολλά χρήματα, αφού πλασάρεται ως... ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK