Χέρι-χέρι Ιβάν-"τίγρης" για ΕΠΟ

Η συγκέντρωση το Σάββατο στο Βόλο, με τους 34+2 εκπροσώπους Ενώσεων που στηρίζουν Γραμμένο, που κατέδειξε πως η συμμαχία Σαββίδη -Μελισσανίδη άντεξε παρά τα... κτυπήματα που δέχθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου και όχι μόνο.

Χέρι-χέρι Ιβάν-"τίγρης" για ΕΠΟ
melissanidis savvidis drosos INTIME SPORTS

Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ- Συμμαχία αντέχει και καλά κρατεί! Τουλάχιστον όσον αφορά στις εκλογές της ΕΠΟ...

Κάτι που αποδείχτηκε στην συγκέντρωση των Ενώσεων στον Βόλο, την πόλη του Αχιλλέα Μπέου δηλαδή, η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι από 34 ΕΠΣ ενώ δικαιολογημένη απουσία πήραν οι ΕΠΣ Ιωαννίνων και Άρτας. Σύνολο δηλαδή 36 Ενώσεις, που θα στηρίξουν τον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε αυτές γίνουν εντός του καλοκαιριού.

Όπως γράφει σήμερα η έγκυρη στήλη "Δούρειος Ιππος" της εφημερίδας "Livesport", η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Ομοσπονδία άρχισε και στόχος όλων είναι η κάλπη να έχει στηθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου, έτσι ώστε η νέα σεζόν να ξεκινήσει με αιρετή διοίκηση στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η συμμαχία Ιβάν Σαββίδη – Δημήτρη Μελισσανίδη άντεξε παρά τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κάτι που αποδείχθηκε το Σάββατο στο Βόλο, όπου βρέθηκαν μαζί τόσο οι Ενώσεις που είναι φίλα προσκείμενες στον δικέφαλο του βορρά, όσο και εκείνες που είναι φίλα προσκείμενες στον δικέφαλο του νότου.

Η συγκέντρωση αυτή ήταν πολύ σημαντική για να καταμετρηθεί η τελική δυναμική της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Γραμμένου. Κι αυτό αφού είχε αναπτυχθεί τελευταία η φημολογία πως Μελισσανίδης – Αλαφούζος ίσως να κατ έβαζαν δικό τους υποψήφιο (ακούστηκε και το όνομα του Κούκη) απέναντι στον Γραμμένο, στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Κάτι που καταρρίφθηκε με την παρουσία στο Βόλο το Σαββατο και των Ενώσεων του... Μελισσανίδη.

Οι 34 ΕΠΣ που βρέθηκαν στη συνάντηση ήταν οι: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσων, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Σάμου, Φλώρινας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Σάλας, Χίου, Γρεβενών, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης και Πέλλας. Απουσίαζαν (δικαιολογημένα) οι ΕΠΣ Ιωαννίνων και Άρτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK