Ο Αστέρας παρουσίασε τις μεταγραφές του

Ο Αστέρας παρουσίασε την Πέμπτη τα έξι φετινά μεταγραφικά του αποκτήματα.

Ο Αστέρας παρουσίασε τις μεταγραφές του
Ο λόγος για τον Ματίας Ντεγκρά (θα φοράει το Νο32), τον Σαλόζι Ουντότζι (Νο23), τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (Νο4), τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (Νο22), τον Λούκας Βίλτσες (Νο 31) και τον Σεμπάστιαν Καρέρα (Νο18).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος καλωσορίζοντας τους νέους παίκτες της ομάδας, τόνισε: "Αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πρέπει να ξέρετε πώς πολιτική του Αστέρα είναι να μη παίρνει δανεικούς παίκτες, γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια που ο Αστέρας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες και στη Σούπερ Λίγκα, κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας. Αντίθετα έχουμε δώσει παίκτες σε άλλες ομάδες.

Με την ευκαιρία που μου δίνετε σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω στα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα, τα οποία έδωσαν και πήραν από τον Αστέρα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που πήγαν, να είναι γεροί και να αποδώσουν ακόμα καλύτερα.

Με αυτές τις μεταγραφές που κάναμε, ο Αστέρας έχει έτοιμο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να σας πω ότι η επιλογή των νέων ποδοσφαιριστών έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή, το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου που είναι πολύ καλό, αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις του τεχνικού τιμ όργωσε τα γήπεδα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική καταλήγοντας στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές".

Τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1990 στον Πύργο, έχει ύψος 1.85, ζυγίζει 77 κιλά, είναι αμυντικός και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Σαλόζε Ουντότζι γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1986 στη Νιγηρία, έχει ύψος 1.72, ζυγίζει 67 κιλά, παίζει στη μεσαία γραμμή και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στη Βίχρεν και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Ματίας Ομάρ Ντεγκρά γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1983 στη Σάντα Φε, έχει ύψος 1.91, ζυγίζει 86 κιλά, είναι τερματοφύλακας και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ταγέρες, στη ντε Τζούλιο, στη Μπελγκράνο, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την Βέροια.

Ο Λούκας Βίλτσες γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1983 στη Λα Πλάτα, έχει ύψος 1.72, ζυγίζει 65 κιλά, καλύπτει τη θέση του αριστερού χαφ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στη Σαν Μάρτιν, την Τίγκρε, την Εστουντιάντες και την Ταγέρες.

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι γεννήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 1982 στην Αλβαρέζ, έχει ύψος 1.89, ζυγίζει 80 κιλά, είναι αμυντικός και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Αουρόρα, τη Βίλα Μίτρε, την Μπελγκράνο, τη Χοδόι Κρουζ, την CAI και την Ταγέρες.

Ο Σεμπάστιαν Καρέρα γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1978 στην Κάπιταλ, έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 70 κιλά, καλύπτει τη θέση του δεξιού χαφ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ντοκ Σαντ, την Λος Άντες, την Αλμάγκρο, στην Αργεντίνος Τζούνιορ, την Αρσεναλ Σαραντί και την Ρεάλ Μούρθια.

Με απουσίες η προπόνηση

Μετά την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, συνεχίστηκε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα με τον Αργεντινό τεχνικό Μάριο Γκόμες να δίνει ιδιαίτερη βάση στην τακτική.

Σε αυτό δεν συμμετείχε ο Καρέρα, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός προπονήσεων περίπου μία εβδομάδα.

Δεν συμμετείχαν ακόμη οι ασθενείς Ζεάν Κάρλος και Αναστασόπουλος, ο Μητσέας που νιώθει ενοχλήσεις στην μέση, ενώ ο Ουριμπάρι και ο Νταμόντε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK