Παραίτηση Καλαϊτζίδη από Εθνικό Αστέρα

Ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Αγίου Δημητρίου που έληξε 4-4 αποτελεί τον καλύτερο από πλευράς θεάματος και γκολ που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ωστόσο δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τεχνικό του Εθνικού Αστέρα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που είδε την ομάδα του να μένει για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Παραίτηση Καλαϊτζίδη από Εθνικό Αστέρα

Ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Αγίου Δημητρίου που έληξε 4-4 αποτελεί τον καλύτερο από πλευράς θεάματος και γκολ που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ωστόσο δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο αποτέλεσμα για τοντεχνικό του Εθνικού Αστέρα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που είδε την ομάδα του να μένει για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 51χρονος προπονητής διαπίστωσε το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντιστρέψει την κακή πορείατου συλλόγου της καισαριανήςκαι υπέβαλε την παραίτηση του.

“Έθεσα στη διοίκηση την παραίτηση μου, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε δέκα αγωνιστικές” τόνισε σχετικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο Εθνικός Αστέρας βρισκόταν ένα βήμα πριν από την πρώτη νίκη του μετά από 9 παιχνίδια αλλά μια αδράνεια στην άμυνα επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Δημητρίου, Ζαΐμι, να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να ωθήσει τον προπονητήτων "ερυθρόλευκων"στην παραίτηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK