Τέλος ο Ογιος από τον Αρη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρη αποτελεί από την Τρίτη ο Γκιγέρμο Ογιος. Το πολύκροτο διαζύγιο επισημοποιήθηκε από τον ίδιο τον Αργεντίνο, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες τον Αρη. "Δεν ήθελα να φύγω", τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος ο Ογιος από τον Αρη
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρη αποτελεί από την Τρίτη ο Γκιγέρμο Ογιος. Ο Αργεντίνος συναντήθηκε με την διοίκηση των "κίτρινων" όπου του γνωστοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Λίγο μετά τη συνάντηση, ο 43χρονος προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν έξω από τα γραφεία και -διακρυσμένος- αποκάλυψε το τέλος: "Αν και δεν ήθελα ήμουν υποχρεωμένος να δεχθώ την παραίτηση που πρότεινε η διοίκηση. Την Τετάρτη θα έρθει ο μάνατζέρ μου κ.Καπικιόνι για να συζητήσει το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ" , τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Ογιος, ο οποίος την Τετάρτη θα αποχαιρετήσει τους παίκτες και λίγο αργότερα αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Οπως είχε γράψει εδώ και μέρες το contra.gr, το διαζύγιο των δύο πλευρών ήταν αναπόφευκτο μιας και η στάση τόσο του Ογιος όσο και των διοικούντων του Αρη έδειχνε ακριβώς αυτό. Ο 43χρονος προπονητής ήταν εξαφανισμένος την Δευτέρα και ουδείς μπορούσε να τον εντοπίσει, ενώ την Τρίτη όταν πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας για την καθιερωμένη προπόνηση, δεν του επετράπη η είσοδος.

Συγκεκριμένα, παράγοντας του Αρη τον ενημέρωσε πως θα πρέπει πρώτα να συναντηθεί με τη διοίκηση, στέλνοντάς του σαφές μήνυμα για το μέλλον της συνεργασίας.

Μπαλλής: "Το... μοναστήρι να είναι καλά"

Ο παλαίμαχος παίκτης του Αρη, Ντίνος Μπαλλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για τις εξελίξεις στο θέμα του Όγιος.

"Το μοναστήρι να είναι καλά. Ο κ. Όγιος είναι πολύ καλός προπονητής αλλά ο Αρης θα βρει την λύση. Η ουσία είναι ότι ο Όγιος είναι καλός τεχνικός, αλλά το μήνυμα μου είναι ότι η ιστορία του Αρη έχει δύο μεγάλες ομάδες. Αυτή του 1970 που στηρίχθηκε σε νέα παιδιά της εποχές, που βγήκαν από τα τσικό. Επίσης η ομάδα του 80 που ήμασταν από τα μικρά τμήματα. Ο Αρης δεν έχει τα δις του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη οπότε πρέπει να ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες. Αυτό είναι το μήνυμα μου προς την ΠΑΕ Αρης, δεν γίνεται με τους ξένους. Το λέω φιλικά, δεν κάνω υποδείξεις".

"Για τον Όγιος το ξαναλέω, το μοναστήρι να είναι καλά. Πρόσφερε αλλά κακώς δεν εκμεταλλευτήκαμε έναν άνθρωπο που έχει καλή σχέση με Ακαδημίες. Σε αυτό το θέμα με τις Ακαδημίες του Όγιος, ο Αρης πρέπει να είναι το αφεντικό, ο Όγιος να έχει την εποπτεία και να μπορέσει να κερδίσει ο σύλλογος και ας δώσει και 1.000.000 ευρώ. Είναι αστείο το ποσό, όταν μιλάμε για οργάνωση Ακαδημιών. Ο Αρης δεν εκμεταλλεύεται τα δικά του παιδιά, όπως ο Κούης, ο Σεμερτζίδης που είναι στην Εθνική Νέων. Στην Ευρώπη υπάρχει ο Όλε Σκόμποε, ένα εκπληκτικό παιδί που αγαπάει την ομάδα και θα μπορούσε να βοηθήσει, να βρει ταλέντα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Όγιος αλλά ο Αρης. Σίγουρα η διοίκηση τον θέλει, γι αυτό άλλωστε και του έκανε πρόταση για συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK