Η γερμανική αστυνομία σφίγγει τον κλοιό γύρω από αυτούς που ευθύνονται για την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και όπως έγινε γνωστό έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη υπόπτου.

Ο ποδοσφαιρικός, και μόνο, κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τα γεγονότα στη Γερμανία, μετά την επίθεση που προκλήθηκε στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων την Τετάρτη έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της επιστολής που αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο χώρο του γηπέδου της Ντόρτμουντ και τους γύρω δρόμους, μία μέρα μετά την έκρηξη δίπλα από το πούλμαν της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή.

Η γερμανική Αστυνομία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον κόσμο για τα πρώτα ευρήματα της έρευνας για τις εκρήξεις δίπλα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ.

Το ντέρμπι του Ρουρ μεταξύ Σάλκε και Ντόρτμουντ δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Τα φώτα πάντως δεν έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στις κερκίδες και σε μία ατρόμητη οπαδό των "κιτρινόμαυρων" που εμφανίστηκε στην κερκίδα των γηπεδούχων (PHOTO).