Ζητούν από τον Σαλάχ να κόψει το μούσι λόγω... τρομοκρατίας!

Απίστευτο και όμως... αιγυπτιακό, με εφημεριδα της χώρας που πρόσκειται στην κυβέρνηση να απαιτεί από τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κόψει το μούσι του. Η αιτία έχει να κάνει με... τρομοκρατία!

Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι τόσο παραγωγικός και αποτελεσματικός τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουολο (32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) που δεν θα είναι υπερβολή αν ειπωθεί πως... τρομοκρατεί τους αντίπαλους αμυντικούς και τερματοφύλακες, ωστόσο κάποιοι στην πατρίδα του με όχι και τόσο σύγχρονες αντιλήψεις τον συνδέσουν με την... πραγματική τρομοκρατία.

Αναφερόμαστε στο άρθρο που έγραψε ο δημοσιογράφος Σαλάχ Μοντασέρ στην μεγάλη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αιγύπτου "Al Ahram" (φιλοκυβερνητική), όπου λίγο-πολύ προσπαθούσε να νουθετήσει τον 25χρονο επιθετικό να αλλάξει την εμφάνισή του. Γιατί υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός!

"Πρέπει να κόψεις το μούσι σου. Αν και αυτό το μούσι δεν τον βάζει στη λίστα των τρομοκρατών, τον βάζει στη λίστα όσων συμπάσχουν μαζί τους.

Ο Σαλάχ εκπροσωπεί τη χώρα του, είναι μοναδικός, αλλά δεν ξέρει ότι πολλές μητέρες τον βλέπουν σαν δικό τους γιο επιθυμώντας όμως να τον δουν με ένα νέο λουκ που θα δείχνει το αθώο του πρόσωπο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ", αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο οποίος πέρα από την κριτική στον άσο των "κόκκινων" σε πολιτικό επίπεδο, το κάνει και σε επίπεδο αισθητικής...

"Δεν συμβαδίζει με την ηλικία του, θα πρέπει να ξαναδεί το μήκος των μαλλιών του γιατί μοιάζει σαν άνθρωπο που έχει να επισκεφτεί χρόνια τον κουρέα".

Φυσικά υπήρχαν αντιδράσεις για το άρθρο του δημοσιογράφου και το πιο εντυπωσιακό σχόλιο ήρθε από μία χρήστη του Twitter με το όνομα "Amia" που τον ρώτησε το εξής: "Έχεις ακούσει ποτέ στην Ευρώπη να θεωρηθεί κάποιος τον Αντρέα Πίρλο εξτρεμιστή εξαιτίας της γενειάδας του;" Τι της απαντάς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK