Η ένεση - "αντίδοτο" που θα κάνει καλά τον Αλμέιδα

Ο Πορτογάλος φορ που θα απουσιάσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...τρέχει τώρα για να μην χάσει τρίτο σερί ματς (κόντρα στην Λάρισα) και στην ΑΕΚ δοκίμασαν έναν...θαυματουργό τρόπο για να σταματήσουν οι πόνοι στην μέση του.

Η ένεση - "αντίδοτο" που θα κάνει καλά τον Αλμέιδα
almeida ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα τέθηκε, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, αλλά δίνει μάχη για να προλάβει την ΑΕΛ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Πορτογάλος ακολούθησε μέρος του χαλαρού προγράμματος πριν από το διπλό προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ενοχλήσεις γίνονται πιο έντονες ή υποχώρησαν και ταυτόχρονα να βοηθηθεί ψυχολογικά δουλεύοντας μαζί με τους συμπαίκτες του.

Προτού πάντως αρχίσει το διπλό ο Αλμέιδα αποχώρησε και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας του.

Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η ένεση που έκαναν οι άνθρωποι του "κιτρινόμαυρου" ιατρικού τιμ στον Ούγκο Αλμείδα. Μια ένεση όμως, της οποίας η επίδραση μέχρι να φανερωθεί αν θα φέρει αποτελέσματα διαρκεί γύρω στις 48 ώρες. Ως εκ τούτου είναι νωρίς να πει κανείς οτιδήποτε για την κατάσταση του 32χρονου φορ μετά την ένεση. Το θετικό, ωστόσο, της ιστορίας είναι πως παρότι οι ενοχλήσεις παραμένουν, έχουν κάπως μειωθεί.

Εννοείται ο τι πλέον στο ιατρικό τιμ της Ένωσης θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Αλμέιδα τον αγώνα με την ΑΕΛ που ακολουθεί μετά τη διακοπή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK