Η πρώτη "επαφή" Λυμπερόπουλου - Σκόκο έγινε!

Τα social media έχουν γίνει "όπλο" στα χέρια των... παρατηρητικών κι όσοι "βόλταραν" σήμερα στο Instagram, είδαν ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος προέβη σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

Η πρώτη "επαφή" Λυμπερόπουλου - Σκόκο έγινε!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media...

Ωστόσο σήμερα ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και του Παναθηναϊκού προέβη σε μία ενέργεια στο Instagram που τους παρατηρητικούς ΑΕΚτζήδες τους ενθουσίασε.

Συγκεκριμένα, φάνηκε ότι το απόγευμα της Τετάρτης (16/5) γύρω στις 17:00 ο Νίκος Λυμπερόπουλος άρχισε ν' ακολουθεί στο Instagram τον πρώην συμπαίκτη του και διακαή πόθο των φίλων της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο.

Τ' όνομα του Αργεντινού ενεπλάκη εκ νέου με την καθημερινότητα της ΑΕΚ όταν άρχισε να διαφαίνεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα συνεχίσει να φορά τα "κιτρινόμαυρα".

Πολλοί φίλοι της Ένωσης, μάλιστα, "βομβάρδισαν" τα social media με "απαίτηση" προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη να "επαναπατρίσει" τον 32χρονο πλέον Νάτσο Σκόκο ως "απάντηση" για την απώλεια του Χριστοδουλόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "υδραυλικός" παρότι τα πάει εξαιρετικά στην Ρίβερ, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του που τον θέλουν το καλοκαίρι να χαιρετάει τους "εκατομμυριούχους".

Λέτε μετά από τόσα χρόνια, τελικά ο Λάζαρος να... φέρει στα Σπάτα τον Σκόκο; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πάντως, είπε πριν το "ακολουθήστε" του "Λύμπε" στον Νάτσο: " Σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε... "

Όσον αφορά το Instagram του Λυμπερόπουλου, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εκτός από τον Σκόκο ακολουθεί και τους Κουντέ, Κάιπερς που επίσης έχουν γραφτεί στα μεταγραφικά του "δικεφάλου".

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Η πρώτη "επαφή" Λυμπερόπουλου - Σκόκο έγινε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK