Ο Τσαρτσαρής δεν άντεξε και απασφάλισε για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τα όσα θλιβερά σημάδεψαν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο φινάλε έφεραν την "έκρηξη" του Κώστα Τσαρτσαρή, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να ζητάει μεταξύ άλλων μπλοκάρισμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τσαρτσαρής δεν άντεξε και απασφάλισε για το ελληνικό ποδόσφαιρο
EUROKINISSI

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν τελείωσε ποτέ, η κυβέρνηση καλείται να πάρει αποφάσεις για μην συνεχιστεί η κατρακύλα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι του αθλητισμού είναι βαθύτατα προβληματισμένοι με όλες αυτές τις εικόνες που βλέπουμε εδώ και δεκαετίες.

Είναι χαρακτηριστικό το ποστάρισμα του Κώστα Τσαρτσαρή στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, με τον παλαίμαχο άσο του μπασκετικού Παναθηναϊκού και πρώην διεθνή άσο να είναι ιδιαίτερα επικριτικός, φέρνοντας στο μυαλό του τις χορηγίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αδικία που υπάρχει σε άλλα αθλήματα στη χώρα μας.

"Γνωρίζει κανείς να μου πει, πώς μπλοκάρουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με ελληνικό ποδόσφαιρο, σε τηλεόραση , sites κτλ? Συνεχίστε να τους δίνετε χορηγίες, να παίρνετε διαρκείας και αφήστε τα αθλήματα που φέρνουν χαρές και περηφάνια στην χώρα μας, να ζουν στην μιζέρια τους...(και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ)...", αναφέρει στην ανάρτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK