Ενίσχυση με όνομα έκπληξη για τον Ολυμπιακό

Την απόκτηση τερματοφύλακα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Ίβιτσα Ίβουσιτς, που πέρασε από τις ακαδημίες της Ίντερ, να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας (VIDEO).

Ενίσχυση με όνομα έκπληξη για τον Ολυμπιακό
Ivica Ivusic

Μπορεί πριν λίγες ημέρες η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να ήταν πως το ρόστερ έχει κλείσει, την Πέμπτη, ωστόσο, έγινε γνωστή η απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουσιτς από την Ίστρα 1961 της Κροατίας!

Ο νεαρός πορτιέρε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ριέκα, μετακόμισε γρήγορα στην Ίντερ για να δοθεί δανεικός σε Πράτο και στη συνέχεια να φύγει ως ελεύθερος για την Ίστρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ο νεαρός πορτιέρο τόνισε:

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Τι στόχους έχεις; Τι θες να επιτύχεις με τη νέα σου ομάδα;

Ευχαριστώ πολύ! Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK