Ερχεται άμεσα ο Ταϊλανδός και κλείνει το ντιλ με Αλαφούζο

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται άμεσα στην Αθήνα με κύριο στόχο να τελειώσει το ντιλ με τον Γιάννη Αλαφούζο και να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Σε ποια μόνο περίπτωση θα υπάρξει...κώλυμα.

Ερχεται άμεσα ο Ταϊλανδός και κλείνει το ντιλ με Αλαφούζο
tailandos

Η ησυχία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάθε άλλο παρά "μαρτυρά" την αλήθεια!

Και αυτό γιατί, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Contra.gr το ντιλ μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Αξιόπιστες πηγές έλεγαν ότι τις προσεχείς ημέρες θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για να τελειώσει τη δουλειά και να οργανώσει την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, πηγές της ίδιας αξιοπιστίας σημείωναν ότι το ντιλ κλείδωσε ουσιαστικά την Παρασκευή σε διεργασίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε, εκτός άλλων, και ο Ελληνας επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης.

Εφόσον οι πληροφορίες επαληθευτούν, που είναι και το πιθανότερο, οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα σε όλα τα επίπεδα αφού μέχρι τα τέλη του Μάη η ομάδα θα πρέπει να οργανωθεί, πρώτα απ' όλα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ποια θα είναι η μοναδική εξέλιξη που μπορεί να "φρενάρει" το ντιλ; Να βγάλει "δράκους" ο λογιστικός έλεγχος των βιβλίων της ΠΑΕ και τα χρέη να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν ήδη παρουσιαστεί.

Σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη, το ζήτημα θα προχωρήσει και ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει χέρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK