Μέσα "Κούλι" και "Χάτζη" για Καμπάλα!

Ξεπεράστηκαν τα μικροπροβλήματα της… δεξιάς πτέρυγας και ο Ουζουνίδης προετοιμάζει πολύ πιο ήρεμό το πλάνο του για τον αγώνα με την Καμπάλα. Ποιοι ξεκινούν, ποιοι μπήκαν στην 21μελή αποστολή για το πρώτο εφετινό επίσημο παιχνίδι των πράσινων. Ρεπορτάζ: Κώστας Γουλής.

Μέσα "Κούλι" και "Χάτζη" για Καμπάλα!

Τα τελευταία μικροπροβλήματα που είχαν προκύψει στο «τριφύλλι» απ’ την προπόνηση της Τρίτης (25/7) με τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Τάσο Χατζηγιοβάνη ξεπεράστηκαν στο πρόγραμμα της Τετάρτης (26/7) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει και στους δύο για το βασικό σχήμα του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα.

Ο «Χάτζη» ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε (έπεσε ο πυρετός του και προπονήθηκε κανονικά), ενώ ο Μαλέζος μπακ αισθανόταν πολύ καλύτερα μετά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατό του και θα είναι «ενδεκαδάτος». Στον αντίποδα δεν προπονήθηκαν ξανά οι Στιλ και Στάικος λόγω ίωσης (δεύτερος γκολκίπερ θα είναι το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Κότσαρης), ο Κουτρουμπής έκανε ατομικό μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που υποβλήθηκε το Σάββατο (22/7), ενώ ο Βιγιαφάνιες είχε πάρει άδεια.

Ο Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή και τους 21 παίκτες που είχε διαθέσιμους, περιλαμβάνοντας κι όλους τους «μικρούς». Συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο κατέλυσαν οι Βλαχοδήμος, Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Ρινάλντι.

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ, με τους Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Χουλτ να συνθέτουν την αμυντική τετράδα. Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Ζέκα, Κουρμπέλης, στις πτέρυγες οι Χατζηγιοβάνης (δεξιά) και Λουντ (αριστερά), ενώ ο Άλτμαν θα παίξει ως «ελεύθερος» πίσω απ’ τον Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK