Τους τρέλανε όλους ο Ράσελ Κρόου: από Ρόμα έγινε Λάτσιο!

Όχι, δεν είναι κάποια από τις δύο εικόνες προϊόν φωτομοντάζ, απλά ο Ράσελ Κρόου πόζαρε με τη φανέλα τόσο της Ρόμα όσο και της Λάτσιο! Το ποια υποστηρίζει το αποκάλυψε on camera (VIDEO)!

Τους τρέλανε όλους ο Ράσελ Κρόου: από Ρόμα έγινε Λάτσιο!

Ο Ράσελ Κρόου βρίσκεται εδώ και μερικά 24ώρα στην Ρώμη με την οποία απέκτησε αιώνια σύνδεση λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η ταινία "Μονομάχος", και το γεγονός που έχει αφήσει... άφωνους τους πρωτευουσιάνους δεν είναι άλλο από το ότι...αλλαξοπίστησε!

Όλοι θα θυμούνται πως πριν λίγες ημέρες είχε φωτογραφηθεί κρατώντας κασκόλ της Ρόμα και φωνάζοντας "Forza Roma" ενώ είχε ποζάρει μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι όταν ο "καπιτάνο" του είχε χαρίσει μία τζαλορόσα φανέλα στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα, ήταν αναπόφευκτό όλοι οι Ιταλοί να θεωρήσουν πως ο Αυστραλός σταρ του Χόλιγουντ ανήκει στους υποστηρικτές των "λύκων", όμως το... άδειασμα ήρθε πολύ γρήγορα από τον ίδιο τον Κρόου.

"Υποστηρίζετε πραγματικά την Ρόμα", ήταν η ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο το βράδυ του Σαββάτου και η απάντησή του έφερε την ολική ανατροπή αφού δήλωσε: "Στην πραγματικότητα είμαι οπαδός της Λάτσιο".

Μετά τη δήλωση αυτή, οι υποστηρικτές των "λατσιάλι" δεν έχασαν την ευκαιρία να πικάρουν τους συμπολίτες για την επικοινωνιακή ήττα που "έφαγαν" στην περίπτωση του Ράσελ Κρόου, ενώ το Σάββατο μπήκε στο παιχνίδι και η επίσημη Λάτσιο.

Τι έκανε; Ανέβασε φωτογραφία του που ποζάρει κρατώντας τη γαλάζια φανέλα με τον αετό, με το τιτίβισμα των "λατσιάλι" να αναφέρει: "Ο μονομάχος είναι υποστηρικτής της Λάτσιο, στ'αλήθεια".

Φανταστείτε να είχε γίνει τέτοιο "μπέρδεμα" στην Ελλάδα με ξένο ηθοποιό, και σκεφτείτε για πόσα χρόνια θα το συζητούσαμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK