"Γύπας" ο Μπενατιά, έκανε φλερτ πριν την απονομή τίτλου!

Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για φλερτ και αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει ο Μεντχί Μπενατιά λίγο πριν την απονομή του σκουντέτο στην Γιουβέντους. Δεν είχε όμως ανταπόκριση (VIDEO)!

"Γύπας" ο Μπενατιά, έκανε φλερτ πριν την απονομή τίτλου!

Πριν από τον αγώνα με την Ελλάς Βερόνα και καθόλη τη διάρκειά του, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ήταν το κεντρικό πρόσωπο από τη στιγμή που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Γιουβέντους σε επίσημο ματς, βάζοντας τίτλους τέλους σε μία απίστευτη καριέρα 17 ετών με την ομαδα του Τορίνου.

Στο φινάλε όμως αναδείχτηκε ένας ακόμα πρωταγωνιστής από πλευράς "μπιανκονέρι" και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μεντχί Μπενατιά, που μάλλον "ζήλεψε" που έπεσαν όλα τα φώτα πάνω στον 40χρονο πορτιέρε και "ανέλαβε δράση".

Συγκεκριμενα, την ώρα που κατευθυνόταν προς την ειδική εξέδρα που είχε στηθεί εντός γηπέδου για να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος, ο Μαροκινός στόπερ πλησίασε μία από τις πανέμορφες κοπέλες που ήταν εκεί για την παράδοση των μεταλλίων και θέλησε να της συστηθεί.

Η ίδια πάντως δεν ανταποκρίθηκε στη χειρονομία του Μπενατιά και έτσι ο άσος της Γιουβέντους δεν είχε άλλη επιλογή από το να ανέβει στη σκηνή άπραγος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK