Η νέα φανέλα της Γιουβέντους... κιτρίνισε

Όλο και περισσότερες φανέλες ομάδων για τη νέα σεζόν, έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, η καινούρια εναλλακτική φανέλα της Γιουβέντους αποκαλύφθηκε, με το κίτρινο χρώμα να κάνει την εμφάνισή του (PHOTO).

Juventus' Medhi Benatia, left, celebrates after scoring during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Medhi Benatia, left, celebrates after scoring during the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP IMAGE

Τα χρώματα της Γιουβέντους είναι ως γνωστόν τα ασπρόμαυρα. Και θα συνεχίσουν να είναι για τη πρώτη της εμφάνιση τα ίδια. Για τη τρίτη όμως, το μαύρο δεν θα συνοδεύεται από το άσπρο, αλλά από το "έντονο" κίτρινο.

Η νέα τρίτη και εναλλακτική φανέλα της ιταλικής ομάδας αποκαλύφθηκε και όπως έγινε γνωστό, ακολούθησε τα... χνάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το υλικό της να είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμο πλαστικό των ωκεανών.

Λογικό, αν αναλογιστούμε πως η adidas αποτελεί την ίδια εταιρεία ένδυσης και για τους δύο συλλόγους.

Συγκεκριμένα, η φανέλα θα είναι μαύρη, όμως τα διακριτικά θα είναι κίτρινα με κάποιους να τη παρομοιάζουν με την όψη της... μέλισσας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK