Ζηλεύουμε όλοι τον Μανωλά γι' αυτό το δώρο από τον Τότι!

Ο Κώστας Μανωλάς ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι από το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παραχώρησε ο καπιτάνο της Ρόμα και φυσικά ξεχωρίσαμε το τρομερό δώρο που κρατάει στα χέρια του ο Έλληνας αμυντικός.

Ζηλεύουμε όλοι τον Μανωλά γι' αυτό το δώρο από τον Τότι!

Δείπνο στους συμπαίκτες του στη Ρόμα παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) ο Φραντσέσκο Τότι προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. Θυμίζουμε ότι ο Καπιτάνο επιβεβαίωσε πως το ματς με την Τζένοα θα είναι το τελευταίο του με την Ρόμα, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Όπως και να έχει κλείνει ένας κύκλος στους Ρωμαίους, ο οποίος κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια. Έτσι λοιπόν ο Τότι έβγαλε όλους τους συμπαίκτες του για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο και φυσικά ανάμεσά τους ήταν και ο "δικός μας" Κώστας Μανωλάς.

Ζηλεύουμε όλοι τον Μανωλά γι' αυτό το δώρο από τον Τότι!

Ο 40χρονος Τότι όμως δεν έμεινε μόνο στο δείπνο αφού έκανε κι από ένα ξεχωριστό δώρο σε κάθε παίκτη, άλλοι πήραν φανέλες, άλλοι λάβαρα, άλλοι αναμνηστικά. Ο Κώστας Μανωλάς πάντως πήρε ένα από τα καλύτερα και σίγουρα τον ζηλεύουμε.

Ο Τότι του έδωσε έναν μαύρο καμβά στον οποίο είναι χαραγμένος ο αριθμός του, το "10" και φέρει πάνω την υπογραφή του "καπιτάνο".

Ο Μανωλάς έβγαλε φωτογραφία κρατώντας το πολύτιμο δώρο του, δίπλα στον Φραντσέσκο Τότι και την ανέβασε στο instagram γράφοντας: "Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK