Η απάντηση του Βαλβέρδε στους Ισπανούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Τσέλσι και απάντησε... αναλόγως.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
valverde AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο "Camp Nou" την Τσέλσι στο πλαίσιο των ρεβάνς των 16 του Champions League και στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς οι δημοσιογράφοι... στόχευσαν στον Βαλβέρδε.

Όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για εξωαγωνιστικούς και όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο κόουτς άλλωστε εργάστηκε σε δύο διαστήματα στον Ολυμπιακό και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Ο "Txingurri" υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Έλληνες και αναρωτήθηκε γιατί δεν δημιουργούνται προβλήματα όταν παίζει η Εθνική Ελλάδας.

"Έχω παίξει ματς τέτοιου διαμετρήματος. Τα ντέρμπι στην Ελλάδα είναι δυνατά. Είναι παράξενο γιατί όταν παίζει η Εθνική Ελλάδας δεν υπάρχουν προβλήματα. Αλλά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι δυνατά παιχνίδια.

Ξέρω τι σημαίνει να είσαι εκεί. Μίλησα εκεί για το θέμα της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Είναι καλό το πάθος, αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το ποδόσφαιρο τρελαίνει τους Έλληνες",υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK