Έμειναν χωρίς... προπονητή Λιβάγια - Αραούχο!

Ο Μάρκο Λιβάγια και ο Σέρχιο Αραούχο διάγουν ημέρες μεγάλων επιτυχιών στην ΑΕΚ, ωστόσο πίσω στα Κανάρια Νησιά τα πράγματα με την Λας Πάλμας δεν πάνε και τόσο καλά! Ο προπονητής Μανόλο Μαρκές παραιτήθηκε χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

Έμειναν χωρίς... προπονητή Λιβάγια - Αραούχο!
EUROKINISSI

Η Λας Πάλμας το καλοκαίρι είχε μεγαλεπήβολα σχέδια, ψάχνοντας επιθετικούς και στοχεύοντας σε δυνατά ονόματα της αγοράς. Έκανε μια δυο κινήσεις, ωστόσο στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει να πετύχει μόνο δύο νίκες και να γευτεί την πίκρα της ήττας τέσσερις! Τα γκολ είναι 5-10 και ο προπονητής Μανόλο Μαρκές τα... βρόντηξε.

Το ισπανικό κλαμπ των Λιβάγια και Αραούχο που αγωνίζονται στην ΑΕΚ ως δανεικοί βρίσκεται στην 15η θέση της La Liga με τον τεχνικό, Μανόλο Μαρκές να κοινοποιεί το βράδυ της Δευτέρας (25/9) την παραίτησή του στους διοικούντες την ομάδα!

Οι λόγοι της απόφασης αυτής δεν είναι ξεκάθαροι στον ισπανικό Τύπο, καθώς αναμένεται να γίνει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης (26/9) για να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη.

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας στη μετά-Μαρκές εποχή, αυτή φέρει τους Βαλερόν και Ορτίζ να καθοδηγούν την "Ουνιόν". Πρόκειται για τους μέχρι πρότινος δηλαδή βοηθούς του επελθόντα προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK