Πληγωμένος επιστρέφει στο 1,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού

Η Λας Πάλμας υποβιβάστηκε και ο Εμάνουελ Εμενίκε πληγώθηκε από τη συμπεριφορά μελών της ομάδας του Σέρχιο Αραούχο προς το πρόσωπό του. Επιστρέφει στον Ολυμπιακό, λοιπόν, και το 1,5 εκατ. ευρώ που παίρνει μέχρι να φύγει φυσικά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
emenike EUROKINISSI

"Βόμβες" Εμενίκε στο Instagram για ανθρώπους της Λας Πάλμας που δεν του συμπεριφέρθηκαν σωστά.

Ο επιθετικός που γυρίζει στον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας ν' απολαμβάνει το παχυλό του συμβόλαιο έγραψε ένα κατεβατό, αφήνοντας υπόνοιες για μέλη του συλλόγου των Καναρίων Νήσεων που προτίμησε όμως να μην κατονομάσει.

Όσον αφορά το μέλλον του ο 31χρονος Νιγηριανός το άφησε στη... φαντασία μας:

"Απευθύνομαι στον κόσμο της Λας Πάλμας κι επιλέγω να σπάσω τη σιωπή μου στο τέλος ενός λυπηρού κεφαλαίου της ζωής μου. Ήταν πέντε απογοητευτικοί και σπαρακτικοί μήνες. Έφθασα με ελπίδες να παλέψω για τη φανέλα. Δυστυχώς, ο τραυματισμός συνέχει να με ταλαιπωρεί, ενώ στην Ισπανία δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να δείξω ότι μπορώ να παλέψω.

Σε όλη αυτήν την περίοδο, ψεύτικές ιστορίες και φήμες δημοσιεύθηκαν. Σε όλες τις περιπτώσεις, υπήρχε εκτροπή της αλήθειας. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε μεμονωμένα άτομα, αλλά αυτό δεν θα βοηθούσε τη Λας Πάλμας. Ξέρουν ποιοι είναι. Πίεζαν αρνητικά προς τη μία πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού. Ήταν πάντα φιλόξενοι και σαν οικογένειά μου.

Ήταν ένα σκληρό διάστημα, αλλά πάντα χαμογελούσαν και με στήριζαν. Σας ευχαριστώ. Η θετική ενέργειά τους με διευκόλυνε σε αυτό το καταστροφικό διάστημα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν η ισπανική οικογένειά μου. Η Λας Πάλμας είναι ένα πανέμορφο μέρος και καλούς ανθρώπους. Η Λας Πάλμας (σ.σ η ομάδα) θα επιστρέψει. Αντίο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK