Η Μάντσεστερ... τρέμει τον νέο τεχνικό της Ρεάλ και όχι άδικα!

Γιατί ο άγνωστος μέχρι πριν από μερικές ώρες Χουλέν Λοπετέγι έκανε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να... οχυρωθούν όσον αφορά την "προστασία" του Νταβίντ Ντε Χέα. Ποιος ο ρόλος του μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντες και ποιος ο άνθρωπος... κλειδί, Κάρλος Μπουθέρο.

Η Μάντσεστερ... τρέμει τον νέο τεχνικό της Ρεάλ και όχι άδικα!

O Χουλέν Λοπετέγι δεν έχει καταλάβει καλά καλά ο ίδιος πως είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πώς δεν θα κόουτσαρει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ήδη πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό τον μπλέκουν με... σκοτεινές μανατζερικές διασυνδέσεις που θα ευνοήσουν τη "βασίλισσα" σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές.

Πριν καν μπει στο αεροπλάνο ο Βάσκος με προορισμό τη Μαδρίτη, σε Ισπανία και Αγγλία γράφουν πως ήδη έχει ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ για "δώρο" τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και τα ξένα δημοσιεύματα δεν αποκλείουν καθόλου το ενδεχόμενο αυτό το "δέσιμο" να παίξει ρόλο στην επιστροφή της Ρεάλ στη διεκδίκηση του κορυφαίου Ισπανού τερματοφύλακα.

Πέραν, όμως, του διδύμου Λοπετέγι - Ντε Χέα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να... σπρώξουν τον 27χρονο σταρ κάτω από τα γκολπόστ της "βασίλισσας".

Ο πρώτος είναι ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του παίκτη που σύμφωνα με τους Άγγλους λατρεύει τον Λοπετέγι και πριν από δύο χρόνια είχε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τον περάσει ως πρώτο στη Γουλβς (κάνει κουμάντο στα μεταγραφικά της αγγλικής ομάδας ο Πορτογάλος).

Ο δεύτερος είναι ο ατζέντης του νέου προπονητή των "μερένγκες", Κάρλος Μπουθέρο. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος μάνατζερ κάνει δουλειές με τον Μέντες και θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του για την αρπαγή του Ντε Χέα από την Μάντσεστερ!

Όσον αφορά το συμβόλαιο του πρώην πορτιέρε της Ατλέτικο, αυτό εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι στιγμής δεν έχει γραφτεί κάτι περί ανανέωσης με την Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK