Αυτό είναι το πιο επιβλητικό τατουάζ στα γήπεδα της Ρωσίας

Το πιο εντυπωσιακό τατουάζ που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην Ρωσία στο πλαίσιο του Μουντιάλ δεν ανήκει σε οπαδό ομάδας αλλά σε... αρχηγό εθνικής ομάδας. Δείτε το VIDEO!

Αυτό είναι το πιο επιβλητικό τατουάζ στα γήπεδα της Ρωσίας

Tους γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια μέσω της παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, το Euro 2016, όμως δεν τους... χορτάσαμε και έτσι οι Ισλανδοί επιστρέφουν για το... σίκουελ, με την παρουσία τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πού θα φτάσουν άγνωστο (πριν δύο χρόνια πέταξαν έξω τους Άγγλους στον όμιλο), αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς είναι η αγάπη που δείχνουν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με την υποστήριξη μάλιστα των οπαδών τους στις εξέδρες να αναμένεται να είναι συγκλονιστική και στην Ρωσία.

Όσο για τον παίκτη που τραβάει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άρον Γκούναρσον, που αρχικά έγινε γνωστός στο παγκόσμιο κοινό μετά την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Euro 2016 να ανταλλάξουν φανέλες μετά από το Πορτογαλία-Ισλανδία αλλά τώρα να τον ξεχωρίζουν όλοι λόγω του απίστευτου τατουάζ του.

Ο 29χρονος μέσος της Κάρντιφ έχει "χτυπήσει" τατουάζ που καλύπτει όλη την πλάτη του, και το οποίο "περιλαμβάνει" τη σημαία της πατρίδας του καθώς επίσης και τα τέσσερα σύμβολα της μυθολογίας που συνδέονται με την Ισλανδία: έναν δράκο (ανατολή), έναν αετό (βοράς), έναν γίγαντα (νότος) και ένα ταύρο (δυτικά)...

Θα μπορέσει η Ισλανδία να κάνει ... ζημιά στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, στην πρεμιέρα των δύο εθνικών ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK