Κουρτουά και Αζάρ απασφάλισαν κατά των Γάλλων στο... τρίτο ημιχρονο!

Το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής σε τελικό Μουντιάλ χάθηκε για το Βέλγιο και δύο σπουδαίοι παίκτες του το πήραν κάτι παραπάνω από... βαρέως, εκτοξεύοντας καρφιά με στόχο την εθνική Γαλλίας.

Belgium goalkeeper Thibaut Courtois shakes hands with Belgium's Eden Hazard after winning the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Belgium goalkeeper Thibaut Courtois shakes hands with Belgium's Eden Hazard after winning the group G match between Belgium and Panama at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το είδαμε και αυτό. Πριν από μερικά 24ωρα ο κόσμος έμαθε για την ιστορία του μικρού Εντέν Αζάρ που στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 στήριζε Γαλλία λόγω... Ζιντάν (υπάρχει και η σχετική φωτογραφία του), όμως τώρα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βάλει τους "μπλε" στη... μαύρη λίστα του.

"Προτιμώ να χάνω με αυτό το Βέλγιο παρά να νικώ με τέτοια Γαλλία", δήλωσε στην "Nieuwsblad" ο κάπτεν του Βελγίου και κορυφαίος παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" στον ημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης, για να κάνει πάντως στη συνέχεια και ένας είδος αυτοκριτικής:

"Η Γαλλία δεν παίζει καλά, μα είναι αποτελεσματική. Εμείς δεν κατορθώσαμε να βρούμε το αδύνατο σημείο τους παρά το γεγονός ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα πιο συμπαγής από εμάς", πρόσθεσε ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός (στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου), με τον εκνευρισμό του για τον κυνισμό της εθνικής Γαλλίας να εκφράζεται πάντως και από τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι και στην εθνική Βελγίου, Τιμπό Κουρτουά.

"Θα προτιμούσα να έχω χάσει από την Βραζιλία στα προημιτελικά, τουλάχιστον εκείνη ήταν ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Η Γαλλία είναι απλά μία ομάδα που παίζει αντι-ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK