Μετά από Έρικσεν-Μέσι, παίρνει σειρά για τους Κροάτες ο... Κέιν!

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς αποθέωσε την εθνική Αγγλίας ενόψει του μεταξύ τους ημιτελικού όμως ξεκαθάρισε πως μετα τον Μέσι η Κροατία θα σταματήσει και τον... Χάρι Κέιν για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Croatia head coach Zlatko Dalic gestures during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia head coach Zlatko Dalic gestures during the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Κροατία έκανε το "3 στα 3" στη φάση των ομίλων επικρατώντας κατά σειρά της Νιγηρίας, της Αργεντινής και της Ισλανδίας ενώ στα νοκ-άουτ ματς κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τόσο την Δανία όσο και την Ρωσία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Τώρα, το τελευταίο εμπόδιο που της έχει μείνει για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία σε τελικό Μουντιάλ είναι η Αγγλία και ο Ζλάτκο Ντάλιτς όχι μόνο δείχνει σεβασμό απέναντι στα "τρία λιοντάρια" αλλά αφιερώνει και διθυραμβικά σχόλια για αυτούς.

"Λέγεται πως δεν είχαν δύσκολα ματς να δώσουν, όμως η πραγματικότητα είναι πως εκείνοι έκαναν τα παιχνίδια τους να μοιάζουν εύκολα. Έχουν μία νεανική ομάδα, πλούσια από ταλέντο, γρήγορη, επιθετική και επικίνδυνη στις στημένες φάσεις, δεν έχουν πραγματικά αδύναμα σημεία.

England's Harry Kane celebrates victory of his team over Sweden during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Harry Kane celebrates victory of his team over Sweden during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο περιορισμός του Χάρι Κέιν είναι ο Νο 1 στόχος της Κροατίας στον ημιτελικό, όπως άφησε να εννοηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας

Θα είναι κάτι το τρομερό να αποκλείσουμε την Αγγλία. Έχουν ένα πρωτάθλημα που είναι ξεκάθαρα καλύτερο από το δικό μας, εάν είχαμε εμείς τα χρήματά τους το μοναδικό μας όριο θα ήταν ο ουρανός", δήλωσε ο Ντάλιτς και πρόσθεσε αναφορικά με τον Χάρι Κέιν:

"Θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε, είναι ο καλύτερος παίκτης της Αγγλίας και πρώτος σκόρερ στο τουρνουά. Εγώ πάντως δεν ανησυχώ, έχουμε σταματήσει τον Μέσι και τον Έρικσεν και θα σταματήσουμε και εκείνον.

Θα είναι κρίμα να βρισκόμαστε τόσο καιρό στην Ρωσία και να μην πάμε στη Μόσχα για τον τελικό..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK