Ο Μουσλέρα είχε χάσει δύο συγγενείς του πριν από τη μάχη με τους Γάλλους

Η τραγική είδηση που είχε συγκλονίσει το Νο1 της Ουρουγουάης πριν από τον προημιτελικό με τη Γαλλία, στην οποία το δικό του λάθος στέρησε, οριστικά, τις ελπίδες πρόκρισης στην 4άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Uruguay goalkeeper Fernando Muslera reacts after France's Antoine Griezmann scored his side's second goal during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Φερνάντο Μουσλέρα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο ίδιος δεν το χρησιμοποίησε σαν δικαιολογία για το μοιραίο λάθος του στο μακρινό σουτ του Γκριεζμάν. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη για την κάκιστη εκτίμηση της φάσης που έφερε το 2-0 των Γάλλων και "γκρέμισε" επί της ουσίας τα όνειρα των Ουρουγουανών για πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ουδείς όμως μπορεί να παραγνωρίσει, εκ των υστέρων πάντα, πως ο Φερνάντο Μουσλέρα έπαιζε επηρεασμένος ψυχολογικά απ' όσα είχαν συμβεί 48 ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα απέναντι στους "τρικολόρ". Αν και για κάποιες ημέρες κρατήθηκε κρυφό, λίγοι το ήξεραν, κυκλοφόρησε η τραγική είδηση πως ο Μουσλέρα επέλεξε ν' αγωνιστεί γνωρίζοντας πως ο θείος και η γιαγιά του είχαν χάσει τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο βασικός κίπερ της "σελέστε" είχε ενημερωθεί και επέλεξε να είναι παρών στη μεγάλη αυτή πρόκληση, τη στιγμή που όλη η ομάδα στεκόταν στο πλευρό του στηρίζοντάς τον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK