10 λόγοι για να αγοράσεις καινούριο smartphone

Συμπεριλαμβανομένου και του Samsung Galaxy Edge+ που ήδη είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγοράσεις νέο smartphone. Μπορείς να το δεις από πολλές πλευρές. Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις, θες να βελτιώσεις τον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου, το παλιό χάλασε αλλά δεν θες να ξοδέψεις. Όλα αυτά είναι σημαντικοί λόγοι αλλά κάθε τηλέφωνο προσφέρει τα δικά του. Εμείς κάναμε ένα ζευγάρωμα συσκευής και πιθανού λόγου που θα σε κάνει να την αγοράσεις.

Γιατί ενώ είναι ακριβό μπορεί να αξίζει κάθε ευρώ που θα δαπανήσεις. Θα το αγοράσεις και θα το έχεις και για τις δύο ή τρεις επόμενες επαναστάσεις στα social media.

Apple iPhone 6, 740€ >

 

Γιατί δεν είναι απλά Edge αλλά Edge+ που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορη φόρτιση χωρίς καλώδιο, ουσιαστικά όλες οι τελευταίες τεχνολογίες μαζεμένες σε μια συσκευή.

Samsung Galaxy S6 Edge+, 870€ >

 

Γιατί μπορείς να έχεις απαράμιλλο κλασσικό στιλ σε σχετικά λογική τιμή. Σκέψου ότι μιλάμε για Android KitKat με Corning Gorilla Glass 3 και οπίσθια όψη από δέρμα στις  5,2 ίντσες.

Motorola νέο Moto X, 430€ >

 

Γιατί πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και δεν θες να ξοδευτείς πολύ. Μια μεγάλη οθόνη, τις βασικές τεχνολογίες και τα service του διαδικτύου, να μιλάς όσο θες χωρίς να το σκέφτεσαι. Τι άλλο;

Samsung Galaxy A3, 290€ >

 

Γιατί υπάρχουν κάποιοι κατασκευαστές που τιμούν την επιλογή σου. Η HTC φτιάχνει μόνο τηλέφωνα, ήταν ένας από τους τρεις πρώτους κατασκευστές στην προ Iphone εποχή, συνεχίζει με τον κώδικα τιμής που αρμόζει στις ασιατικές κουλτούρες.

HTC Desire 8, 270€ >

 

Γιατί έχει την πιο όμορφη user interface, όχι;

HTC Desire 620 269€ >

 

Γιατί το λειτουργικό της Microsoft είναι ένα αντικείμενο τέχνης. Και αν θες να το έχεις στα δάχτυλα σου εμπιστέψου ένα Lumia που είναι εξαιρετική συσκευή.

Microsoft Lumia 535, 120€ >

 

Γιατί κοστίζει μόνο 60 ευρώ.

Alcatel Pixi 3, 60€ >

 

Άντε βία 89 ευρώ

Alcatel One Touch Pop D5, 89€ >

 

Και σου μιλάει όπως οδηγάς. Που το βάζεις αυτό;

MLS iQTalk Rock Mini, 129€ >