Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

USB sticks, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ακουστικά, ποντίκια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να κάνεις τη σχέση με το PC σου, πιο έντονη και πιο ουσιαστική.

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Η σχέση με το PC σου είναι όπως οποιαδήποτε σχέση. Για να παραμείνει ζωντανή χρειάζεται φροντίδα και εκπλήξεις. Ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα κατάλληλα gadgets για να το πετύχεις.

USB stick Marvel Tribe Captain America 8GB (Από 19,99 μόνο 15,90 ευρώ)

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Το USB stick Marvel Tribe Captain America 8GB σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολία χρήσης για να έχετε πάντα μαζί σας τα δεδομένα σε κάθε σας μετακίνηση. Ανήκει στην γνωστή σειρά Marvel της Tribe και έχει σαν θέμα τον Captain America, έναν από τους γνωστούς χαρακτήρες της ομάδας των Avengers.

Είναι ένα σχετικά μικρό και συμπαγές usb stick με καπάκι για επιπλέον προστασία της κεφαλής usb και ενσωματωμένη αλυσίδα για να το κρεμάσετε στα κλειδιά σας, ενώ είναι ιδανικό για να μεταφέρετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, ταινιών και άλλα.

Εξ. σκληρός δίσκος Lacie Rugged Mini 500GB 2.5" USB 3.0 με 94,89 ευρώ

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Ο Lacie Rugged Mini 500GB 2.5" - USB 3.0 είναι ένας αρκετά μικρός σε μέγεθος και πλήρως φορητός σκληρός δίσκος, σχεδιασμένος να ταιριάζει με όλους τους φορητούς υπολογιστές.

Διαθέτει εντυπωσιακό εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο και ειδική προστασία από μαλακό πλαστικό μεγάλης αντοχής σε πορτοκαλί χρώμα, τονίζοντας την στιβαρή κατασκευή και το ξεχωριστό design. Πιο συγκεκριμένα, είναι σχεδιασμένος να αντέχει πτώσεις από ύψος 1.2 μέτρων, βρόχινο νερό και πίεση μέχρι και 1 τόνο και να συνεχίσει να δουλεύει απροβλημάτιστα!

Ακουστικά κεφαλής Trust Duga Headset Red 19625 Headset με 12,79 ευρώ

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Κάνε τα αγαπημένα σου τραγούδια να ακούγονται ακόμα καλύτερα με τα ακουστικά Trust Duga Headset, ειδικά σχεδιασμένα για συσκευές Smartphone & Tablet.

Αυτά τα κομψά ακουστικά είναι άνετα στα αυτιά σου, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή. Βρες το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με την "έξυπνη" συσκευή σου. Τα Duga Headset συνδυάζονται τέλεια με το χρώμα της συσκευής σου, ώστε να μπορείς να ακούς τη μουσική σου με στυλ.

Ποντίκι DIABLO III της Steelseries

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Αν είσαι φαν του Diablo 3, αυτό είναι το κατάλληλο εξάρτημα για να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο παιχνίδι και στον χαρακτήρα σου.

Laptop Tablet Sleeve Case Postcard Pattern Waterproof For 7" 10" 11" 13" 15" (Από 9,99 μόνο με 7,64)

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

Προστάτεψε το laptop σου από γρατζουνιές και ατυχήματα και καν' το να μοιάζει με καρτ ποστάλ.

Ασύρματο Ποντίκι Η/Υ, Πλάκα Χρυσού (Από 23,80 μόνο με 11,90)

Αγαπάς το PC σου; Απόδειξη!

-Με εργονομικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή εμφάνιση!

-Συμβατό με Windows 98/2000/NT/ME/2003/XP/VISTA

-Υψηλής ποιότητας

-Πολύ αξιόπιστο με ακρίβεια 800-1600dpi (οπτικής τεχνολογίας)

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Σήκω, ήρθε η ώρα για προπόνηση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK