Άλλο οι εκπτώσεις και άλλο το ξεπούλημα

Πήγαμε μια βόλτα στο Factory Outlet για τις εκπτώσεις. Είδαμε το κόκκινο ταμπελάκι "offer" και ένα "clearance" από κάτω. Τα σηκώσαμε όλα, δεν αντισταθήκαμε.

Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για ψώνια. Ειδικά σε ένα ηλεκτρονικό υποκατάστημα που έχει μεγάλη γκάμα σε brands και ποικιλία. Είναι ευκαιρία για να συμπληρώσεις αυτά που χρειάζεσαι και να κάνεις ένα update στο style με νέα κομμάτια. Στενές τζιν βερμούδες, μαγιό σε φλουό αποχρώσεις.

Τέλος πάντων αυτά τα ξέρουμε όλοι. Το θέμα είναι ότι στο Factory Outlet θα βρεις αυτό που λέμε ξεπούλημα, με τελικές εκπτώσεις που αγγίζουν και ξεπερνάνε το 50% σε επώνυμα όπως Tommy Hillfinger, Nautica, Funky Buddha.

Τα παντελόνια

Στενά, σε αυτό που λέμε "σάπια" ή earthy χρώματα, τόσο casual που ενώ είναι υφασμάτινα παντελόνια ταιριάζουν καλύτερα με ένα σταράκι παρά με boat shoes. Από εκεί και πέρα είναι μια λύση πολυεργαλείο γιατί θα βγάλουν και τις σοβαρές περιστάσεις.

 

Παντελόνι Funky Buddha, 27 από 55€ >

 

Τα μαγιό

Δύο επιλογές εδώ στα χρώματα και στο γενικό λουκ: Ή πολύ κλασσικό με βερμούδες μέχρι το γόνατο ή κοντό σαν σορτσάκι του βόλεϊ. Θεωρητικά τα κλασσικά χρώματα θα πάνε με τα κλασσικά σχήματα (π.χ. μπλε βερμούδα) αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

 

Μαγιό GANT 67 από 129€ >

 

Μαγιό Funky Buddha, 15€ από 30€ >

 

Μαγιό Lacoste μπλε, 64 από 85€ >

 

Μαγιό NAUTICA, 36 από 69€ >

 

Μαγιό Funky Buddha, 15 από 30€ >

 

Οι μπλούζες

Εχουμε δείξει ξεκάθαρη προτίμηση στο πόλο μπλουζάκι αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γενικότερου ύφους. Το υποστηρίζει το κούρεμα και οι φίλοι σου, φόρα t-shirt και στα πενήντα, κανένα πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές όμως αν περνάς τα 23-25 πας για κάτι πιο "σοβαρό". Πας για πόλο.

 

Μπλούζα πόλο Nautica, 31 από 59€ >

 

Μπλούζα πόλο Tommy Hilfiger φούξια, 36 από 90€ >

 

Μπλούζα Lacoste 64 από 105€ >

Πουκάμισα

Περισσότερο, η ευκαιρία για το καλό μακρυμάνικο που θα βάλεις καλεσμένος σε ένα γάμο και θα διπλώσεις τα μανίκια.  Ψάξε και γαι κοντομάνικα πάντως.

 

Πουκάμισο Nautica, 39 από 75€ >

 

Πουκάμισο GANT, 52 από 99€ >

Βερμούδες

Κοντές, στενές, τέλος. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αλλά αυτό είναι.

Βερμούδα Funky Buddha, 24 από 47€ >

 

Βερμούδα Funky Buddha, 28 από 50€ >