Εσύ τι ρολόι θα φορέσεις φέτος;

Το 2015-16 δεν είναι διαφορετικό από το 2014-15. Αλλά οι τάσεις της μόδας είναι.

Το ρολόι είναι ένα παρεξηγημένο αξεσουάρ γιατί πολλοί το θεωρούν περιττό, άλλοι το θεωρούν κάτι χρηστικό και άλλοι το θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ τους.

Η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση. Τα ρολόγια με τους δείκτες, ακόμα και οι χρονογράφοι, είναι όντως ένα ρετρό αντικείμενο στιλ. Οι φτηνές απομιμήσεις το φτηναίνουν. Το ακριβά μοντέλο το κάνουν ανεπιθύμητο.

Από την άλλη το ηλεκτρονικό ρολόι, είδικά με τις πολλές λειτουργίες είναι πολύ χρήσιμο δύσκολα θα δώσει στιλ με τα πλαστικά κομμάτια από τα οποία αποτελείται. Εδώ μπαίνει σαφώς το ερώτημα τι θέλουμε να κάνουμε, που θέλουμε να πάμε και τι θα φορέσουμε.

Με ένα κοστούμι είναι δύσκολο να βάλεις κάτι λιγότερο από ένα απλό ρολόι με δείκτες. Αντίθετα με ένα σακάκι που θα συνοδεύει ένα τζιν παντελόνι ένα ζευγάρι σνίκερς και ένα πιο χαλαρό στιλ θα μπορούσε να κολλήσει και ένα ρολόι gps, χρονόμετρο.

Θέλω να πω ρολόι που να ταιριάζει με όλα δεν υπάρχει. Καλύτερα είναι να έχεις υπόψην σου τι σου χρειάζεται και τι πρέπει να αγοράσεις. Εμείς εδώ συγκροτήσαμε μια λίστα με 10 καλές επιλογές.

 

Αδιάβροχο ρολόι  από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καουτσούκ λουράκι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία. Λειτουργία ημερομηνίας.

Ανδρικό ρολόι  Nautica, 109 από 185€

 

Ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι, λευκό καντράν με ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία, μαύρο δερμάτινο λουράκι. Λειτουργία Perpetual Calendar.

Ανδρικό ρολόι Timex, 74 από 135€

 

Ρολόι Timex από ανοξείδωτο ατσάλι και καουτσούκ, ψηφιακό καντράν με λειτουργία ημερομηνίας, χρονομέτρου, χρονογράφου, ξυπνητηριού και λουράκι απο καουτσούκ!

Ανδρικό ρολόι Timex, 59 από 89€

 

Ανδρικό ρολόι Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι με φωσφορίζον καντράν, μαύρο λουράκι απο καουτσούκ και Ένδειξη Ημερομηνίας.

Ανδρικό ρολόι Nautica, 139 από 280€

 

Ανδρικό ρολόι Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν, ασημί και πορτοκαλί δείκτες και σημεία και μαύρο λουράκι απο καουτσούκ.

Ανδρικό ρολόι Nautica, 109 από 195€

 

Από ανοξείδωτο ατσάλι,με λευκό λουράκι από καουτσούκ, μπλέ καντράν με ασημί δείκτες και σημεία. Λειτουργία 24ώρου, ημερομηνίας και χρονογράφου.

Ανδρικό ρολόι Nautica, 29 από 239€

 

Για ένα ανδρικό ρολόι Nixon, από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένδειξη 24ώρου και ημερομηνίας. Λειτουργία Χρονογράφου.

Ανδρικό ρολόι Nixon, 270 από 450€

 

Ανδρικό ρολόι Esprit, από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και δερμάτινο λουράκι .Ένδειξη ημερομηνίας.

Ανδρικό ρολόι Esprit, 54 από 109€

 

Σε διάσταση XXL , από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και μαύρο δερμάτινο λουράκι. Λειτουργία Χρονογράφου και Ένδειξη ημερομηνίας.

Ανδρικό ρολόι Diesel, 159 από 260€

 

Από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν και καφέ δερμάτινο λουράκι.

Ανδρικό ρολόι Diesel, 139 από 195€