Η μπότα της δουλειάς κάνει τους άντρες

Από τα κίτρινα μποτάκια φτάσαμε στις γαλότσες που είναι και της μόδας. Ήταν μια κοπιώδης ημέρα

Η μπότα της δουλειάς κάνει τους άντρες

Υπάρχουν δύο τρόποι να δεις το συγκεκριμένο ζήτημα. Αφενός, οι μπότες είναι βασικό κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας με τη διαφορά ότι εκτός από πολύ συγκεκριμένες, οι περισσότερες δεν κάνουν για δουλειά.

Όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή, απλά λέμε ότι εκτός από τα κίτρινα, τα Doc Martens και μερικά ακόμα, τα υπόλοιπά δεν είναι ούτε αρκετά ενισχυμένα ούτε αρκετά άνετε για να δουλειές.

Αφετέρου, πολλά σπορ και ειδικά η ορειβασία χρησιμοποιεί παπούτσια που κάνουν άνετα για δουλειά. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με ένα ζευγάρι τέτοιες μπότες εκτός του ότι το πόδι σου θα είναι μονίμως στεγνό και θα πατάει ευχάριστα μέσα στο άρβυλο.

Από εκεί και πέρα πολλές μπότες περνάνε κατά καιρούς από το ανδρικό στιλ, άλλες μένουν και άλλες φεύγουν. Το τι θα κάνεις εσύ μαζί τους είναι δική σου επιλογή.

 

Κίτρινα μποτάκια Cockers, 36€

 

 

Μποτάκια Nike Manoa, 80€

 

 

Ορειβατικά mid-cut 44€

 

 

Τρακτερωτά boat shoes, 40€

 

 

Μποτάκια εργασίας, 40€

 

 

Ορειβατικά Soath 50€

 

 

Παπούτσια ασφαλείας, 40€

 

 

Ορειβατικά sneakers, 40€

 

 

Κίτρινες μπότες εργασίας, 32€

 

 

Αρβυλα ΕΣ, 56€

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα