Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

Συγχαρητήρια που πέρασες, έχεις κάνει όλους τους δικούς σου χαρούμενους και πολύ περήφανους. Το σπίτι σου, όμως, έχει ό,τι χρειάζεσαι;

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

Θυμάμαι την εποχή που ήμουν εγώ φοιτητής. Κλιματιστικό δεν είχε κανείς. Ενα κουζινάκι, ένα αερόθερμο, κινητό τηλέφωνο και τέλος. Ηχοσύστημα είχαν οι uber.

Θυμάμαι την εποχή που ήμουν εγώ φοιτητής. Κλιματιστικό δεν είχε κανείς. Ένα κουζινάκι, ένα αερόθερμο, κινητό τηλέφωνο και τέλος. Ηχοσύστημα είχαν οι uber. Αυτοκίνητο, κάποιοι που από σπόντα βρέθηκαν στο Ελληνικό πανεπιστήμιο, κάτι γιοι γιατρών που ενώ θα μπορούσαν να είναι στην Οξφόρδη.

Αλλά αυτή ήταν η εποχή των σπηλαίων. Σήμερα τα ηλεκτρικά είδη είναι πολύ πιο προσιτά, οι τιμές είναι πολύ χαμηλές στα βασικά είδη ενώ η ποιότητα των πιο high end μοντέλων είναι τέτοια που στην κυριολεξία θα αντέξουν για πάντα.

Κάποιες αγορές πρέπει να τις δεις από τη μία σκοπιά και κάποιες από την άλλη. Ένα tablet για παράδειγμα δεν θα αντέξει πάνω από δύο τρία χρόνια, θα το έχει ξεπεράσει η τεχνολογία, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις μια πολύ πιο οικονομική λύση.

Ένα κλιματιστικό αντίθετα θα δουλεύει για πάντα. Αν αγοράσεις ένα οικονομικό κιόλας μπορείς να είσαι σίγουρος ότι περάσεις μαζί του μια δεκαετία το λιγότερο. Είναι επένδυση δηλαδή. Το ίδιο ισχύει π.χ. για την κουζίνα. Μπορεί να την έχεις για πάντα αλλά τι να την κάνεις αν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να μαγειρεύεις.

Θέλω να πω, μην πέσεις σε αυτή τη λίστα με τα μούτρα. Ψυχραιμία. Δες την και σκέψου αν χρειάζεσαι το κάθε τι. Μετά αποφασίζεις.

H Media Markt κάνει 36 άτοκες δόσεις σε συσκευές για το ηλεκτρικό σπίτι και δωρεάν τα μεταφορικά για πάνω από 80 ευρώ.

λάπτοπ

Το γνωστό δίλημμα. Επιδόσεις ή φορητότητα. Σχέδιο ή ταινίες στο καράβι. Με ένα καλό laptop καλύπτεις και τα δύο αλλά κοστίζει. Αυτή είναι, όμως, η λύση που έχει μέλλον. Παίρνεις κάτι που θα σου μείνει.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

τηλεόραση

24 ίντσες είναι υπεραρκετές για να βλέπεις Champions League και ταινίες με τους νεάντερνταλ τους φίλους που θα μπλέξεις, ενώ η τιμής της είναι αστεία.. Για φοιτητική τηλεόραση είναι σούπερ.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

home cinema

Δεν ξέρω αν χρειάζεται απαραίτητα ένα Home Cinema αλλά είναι κάτι που θα καλύψει και τις ανάγκες ενός μικρού φοιτητικού πάρτι και γενικά τις μουσικές σου αναζητήσεις. Proceed With Caution

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

ψηφιακή φωτογραφική

Το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι; GoPro; Το έπιασες το υπονοούμενο;

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

τάμπλετ

Που πας χωρίς τάμπλετ; Που πας; Η μοναδική περίπτωση να μην αγοράσεις είναι να αρκεστείς στο κινητό σου για τα βασικά, δηλαδή Τwitter, Facebook και mail. Από εκεί και πέρα, αν το αγοράσεις, να το αξιοποιήσεις με τις σωστές εφαρμογές.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

ψυγείο

Αυτό δεν είναι απλά ένα ψυγείο, μπορεί να γίνει ένα statement piece στο στιλ του σαλονιού σου. Μινιμαλιστικό design, ασημί, χωράει ακριβώς τόσα όσα. Γάλα, φρούτα και τοστάκια. Για τα υπόλοιπα υπάρχει και το ψυγείο του σουπερμάρκετ.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

φουρνάκι

Θες φούρνο; Θα μάθεις να μαγειρεύεις;. Αυτή είναι λύση για να ξεκινήσεις. Φτωχός πλην τίμιος. Ένα μικρό ταψάκι φαγητό και τρία μάτια. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

κλιματιστικό

Κυρίως το καλοκαίρι που θα ιδρώνεις στην εξεταστική και στα λοιπά φοιτητικά σπορ. Αλλά και το χειμώνα, αναλόγως του γεωγραφικού πλάτους και μήκους μπορεί να σου χρειαστεί. Δεν είναι εντελώς απαραίτητο αλλά είναι κάτι που αν το πάρεις καλό θα σου μείνει για πάντα.

Ηλεκτρικά είδη για το φοιτητικό σπίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK