Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

Αυτή τη σεζόν δεν θα περιμένουμε μέχρι το Πάσχα για να ξεκινήσουμε τη γυμναστική.

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

Ας κάνουμε μια συμφωνία για αυτή τη σεζόν. Δεν πρόκειται να γραφτούμε στο γυμναστήριο μετά το Πάσχα, μόνο και μόνο για να προλάβουμε να καλύψουμε την 'μπάκα' ενόψει καλοκαιρινών εξορμήσεων στην παραλία. Ας πάμε, βρε αδερφέ, και μια φορά γυμναστήριο, για την άθληση και τη χαρά να δούμε το σώμα μας να 'χτίζεται' μέσα στο χρόνο.

Για να μας βοηθήσω -προφανώς, βάζω κι εμένα μέσα- έφτιαξα μια λίστα με τις καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων που ισχύουν αυτή την περίοδο. Δεν έχουμε πλέον καμία δικαιολογία.

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

19€ από 60€ (Έκπτωση 68%) για Μηνιαία συνδρομή με Ελεύθερη χρήση Μηχανημάτων-Βαρών ΚΑΙ με συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα ΚΑΙ με χρήση της Σάουνας και ΔΩΡΟ η εγγραφή! Στο ανανεωμένο γυμναστήριο «Health Studio» στο Χαλάνδρι! Εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, αναπτύσσεται πλέον σε όλους τους τομείς της σωματικής άσκησης, από την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την διασφάλιση της υγείας, μέχρι τη σωματική διάπλαση και την μεγιστοποίηση της σωματικής απόδοσης και καταφέρνει να καλύπτει με επιτυχία τις απαιτήσεις των μελών του!!!

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

25€ από 84€ (Έκπτωση 70%) για 5 Personal Προπονήσεις με Ιμάντες(TRX) σε Ολιγομελή τμήματα (5-10 ατόμων)! Η άσκηση είναι υγεία και είναι δικαίωμα όλων! Στο γυμναστήριο Studio 53-Athens πίσω από το Καλλιμάρμαρο στο Μέτς! Σ΄ ένα χώρο 200 τμ., ξεκίνησε να χτιστεί το όνειρο ζωής ενός ανθρώπου που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μάθει στον κόσμο να αγαπάει την γυμναστική!!!

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

19€ από 40€ (Έκπτωση 52%) Ολοκληρωμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης & Αερόβιας Άσκησης της Φημισμένης Εταιρίας Hoist (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α)! Κερδίστε την Ευεξία & Αποκτήστε την Φυσική Κατάσταση & το Σώμα που Ονειρεύεστε...υπό την Καθοδήγηση Έμπειρων και Καταξιωμένων Γυμναστών…στις Σύγχρονες & Πολυτελείς Εγκαταστάσεις του City Center Gym «GNS», στην Π.Π. Γερμανού, στην καρδιά της πόλης μας!

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

38€ από 130€ (Έκπτωση 71%) για δίμηνη συνδρομή γυμναστηρίου, ΑΥΣΤΗΡΑ σε groups των 4 ατόμων, και δωρεάν εγγραφή που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση σε όργανα και ελεύθερη συμμετοχή στα πιο HOT FITNESS TRENDS (CROSSFIT, PILATES, TRX, YOGA, ΤΑΕ ΒΟ, ANTIGRAVITY YOGA) - Ή - 45€ από 180€ για τρίμηνη συνδρομή, μαζί με εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα και εργομετρικό έλεγχο, για να προσαρμόσετε την γυμναστική στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, στο Πρότυπο και μοντέρνο γυμναστήριο The Pulse στον Άγιο Στέφανο.

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

78€ από 225€ (Έκπτωση 51%) μόνο για ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου που περιλαμβάνει εγγραφή ,απεριόριστη χρήση οργάνων, ελεύθερη συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα (pilates, yoga, zumba, tae bo), στον ανανεωμένο και μοντέρνο χώρο του γυμναστηρίου Way Out Fitness Club στη Δάφνη (Έναντι ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝΗ).

Οι καλύτερες προσφορές για γυμναστήρια

59€ για έξι (6) μήνες συνδρομή στο γυμναστήριο Body Control στην Καλλιθέα συμπεριλαμβανομένων και των ομαδικών προγραμμάτων. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με σύγχρονα όργανα, επαγγελματίες γυμναστές και πολύχρονη πείρα, παρέχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK