Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Το Contra.gr βρήκε 8 ζευγάρια παπούτσια που θα φέρουν νέα εποχή στο τρέξιμο σου. Εμείς σου τα παρουσιάζουμε. Εσύ, είσαι έτοιμος να τα φορέσεις και να κάνεις την αλλαγή;

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Έρχεται και επισήμως η άνοιξη -αφού ελπίζουμε πως θα φτιάξει σύντομα ο καιρός- και είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τα νέα σου παπούτσια για τρέξιμο. Ζωντανά χρώματα, χαμηλά κοψίματα και ολοκαίνουρια μοντέλα σε περιμένουν για να κάνεις μαζί τους τα πρώτα σου ανοιξιάτικα βήματα.

Puma Sequence (Από 54,90, τώρα με 49,41 ευρώ)

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Τα PUMA SEQUENCE σας προσφέρουν άνεση, απορρόφηση των κραδασμών και ανθεκτικότητα. Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ πλέγμα για εξαιρετική διαπνοή και η ενδιάμεση σόλα EVA παρέχει άνεση και απορρόφηση των κραδασμών. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ με τεχνολογία EverTrack προσφέρει επιπλέον απορρόφηση των κραδασμών και ανθεκτικότητα.

Dual Fusion Run 3 με 87 ευρώ

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Το μοντέλο Dual Fusion Run 3, είναι το καινούριο παπούτσι για τρέξιμο της μάρκας Nike για όσους λατρεύουν το τρέξιμο! Σε μαύρο χρώμα,τo συνθετικό στέλεχός του ακολουθεί κάθε κίνηση του ποδιού. Η υφασμάτινη επένδυση του και η υφασμάτινη εσωτερική του σόλα προσφέρουν ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει. Η εξωτερική από καουτσούκ σόλα του, προσφέρει κράτημα και ασφάλεια σε κάθε έδαφος, για καλύτερες επιδόσεις.

Gel-Pursuit 2 με 62 ευρώ

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Είναι το τρέξιμο το αγαπημένο σας άθλημα; Εάν ναι επιλέξτε τη μάρκα Asics και το νέο τη μοντέλο για τρέξιμο Gel-pursuit 2 για σύμμαχο στις προπονήσεις σας! Ένα υφασμάτινο στέλεχος σε μπλε χρώμα, προσφέρει στυλ και άνεση. Ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει, χάριν στη υφασμάτινη επένδυσή του και την υφασμάτινη εσωτερική του σόλα. Οι επιδόσεις είναι σίγουρες με αυτό το κράτημα και την ασφάλεια που προσφέρει αυτή η από καουτσούκ εξωτερική σόλα.

Puma Bravery (Από 79,90 τώρα με 71,91 ευρώ)

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Asics-Gel-Zaraca 3 (Από 89 τώρα μόνο 79,90 ευρώ)

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

To νέο Αsics Gel Zaraca, είναι κατασκευασμένο με μια ευέλικτη ενδιάμεση σόλα για να σας δώσει μια διαφορετική εμπειρία στο τρέξιμο. Το GEL στο πίσω τμήματος απορροφά τους κραδασμούς και προστατεύει το πόδι σας. Το GEL-Zaraca προσθέτει μια πινελιά στυλ στο τρέξιμο σας με ένα κομψό προφίλ.

Nike Flex Experience Rn 3 Msl (Από 69,90 τώρα μόνο 66,40 ευρώ)

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Ανδρικό running παπούτσι της Nike σε χρώμα γκρι/λαχανί. Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα και πλέγμα Mesh, για καλύτερη διαπνοή του δέρματος. Έχει ενισχυμένο κολάρο στη φτέρνα, για στήριξη και εξωτερική σόλα με μοτίβο Waffle, για σταθερό πάτημα. Ένα παπούτσι άνετο, κομψό, μοντέρνο, για όλες τις ώρες.

Free Trainer 3.0 με 100 ευρώ

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Ξεκινήστε για τρέξιμο, πλήρως εξοπλισμένοι, με το μοντέλο Free Trainer 3.0 μια δημιουργία της μάρκας Nike! To υφασμάτινο στέλεχός του σε γκρι χρώμα θα τραβήξει την προσοχή σας. Ένα παπούτσι με μεγάλη άνεση που αναπνέει, χάριν στη υφασμάτινη επένδυσή του και την υφασμάτινη εσωτερική του σόλα. Η εξωτερική συνθετική σόλα του, προσφέρει κράτημα και ασφάλεια σε κάθε έδαφος, για καλύτερες επιδόσεις.

Duramo 6 M (Από 62 τώρα μόνο 49,60 ευρώ)

Παπούτσια για ανοιξιάτικο τρέξιμο

Αυτό το basket σχεδιασμένο για ερασιτεχνικό τρέξιμο είναι ένα μικρό θαύμα υπογεγραμμένο από την adidas Performance, που θα ενθουσιάσει τους περιστασιακούς δρομείς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK