Τα παντελόνια της χρονιάς στη σειρά

Διαλέξαμε τα κύρια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και μερικά filler. Και μετά βάλαμε κάθε παντελόνι στη θέση του

Κάθε παντελόνι καλύπτει μία ή περισσότερες ανάγκες. Απλά άλλα καλύπτουν μία και άλλα περισσότερες. Προφανώς τα δεύτερα είναι πιο απαραίτητα και πρέπει να υπάρχουν πάντα καθαρά και διπλωμένα στη ντουλάπα σου. Αλλά και τα ειδικού σκοπού σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση ώρες ώρες. Με αυτά κατά νου και τη μόδα φυσικά φτιάξαμε μια λίστα για τα παντελόνια της φετινής χρονιάς.

#12

Ειδικό print, ειδικές εφαρμογές. Καλύτερα άστο αν δεν έχεις έστω και το μίνιμουμ καλλιτεχνικής φλέβας πάνω σου, δεν θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις πόσο μάλλον να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα σου ρούχα.

Παντελόνι  Reign Mappet Dog 42 από 83€ >

 

Ειδικές περιπτώσεις και αυτές αλλά φοριούνται άνετα στο πολύχρωμο και πολύβουο πλέον κέντρο που έχει πιιο προχώ στιλ όπως και να το κάνουμε. Πιο σίγουρη επιλογή το χρώμα από το μη χρώμα.

#11

Παντελόνι GUESS 51 από 125€ >

 

#10

Παντελόνι GUESS 51 από 125€ >

 

#9

Κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτεί. Αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να οδηγήσουμε μεγάλη μοτοσυκλέτα ή να ανέβουν κάποιο βουνό. Αν δεν ανήκεις σε κάποια από τις δύο κατηγορίες να το ξανασκεφτείς.

Παντελόνι  Umbro Print 24 από 40€ >

 

#8

Χαμένο δεν πρόκειται να πάει ποτέ ένα μπεζ παντελόνι. Να έχεις πάντα ένα στην ντουλάπα

Παντελόνι Nautica 42 από 79€ >

 

#7

Το jean το καθώς preppy. Αν σε ρωτούσαν δηλαδή αυτό που θα φορούσε κάποιος με ένα σακάκι για βγει με φίλους, που δεν είναι πολύ φίλοι αλλά που και που τα λένε γιατί κάποτε δουλεύαν στην ίδια εταιρεία και δεν έχουν αποκτήσει την χ, ψ, ζ οικειότητα για να κάνουν tone down. Είναι για να ξεπερνάς αμήχανες φάσεις.Παντελόνι CK Jeans 69 από 214€ >

 

#6

Ποτέ δεν το κατάλαβα το γκρι τζιν. Αλλά  κάποια πράγματα τα φοράμε από ένστικτο και όχι από λογική.

Παντελόνι  Reign Makoto 75 από 150€ >

 

#5

Το ξεβαμμένο, το αλήτικο, το πολυφορεμένο που βάζεις με ένα cardigan πας μια κυριακάτικη βόλτα στο Ναύπλιο με το αμόρε. Από μόνο του ακυρώνει κάθε επισημότητα όπερ και δημιουργεί ένα look οικειότητας.

 

Παντελόνι GUESS 50 από 125€ >

 

Είναι η φασούλα ο άντρας ο κουλ που είναι στην από εδώ πλευρά αλλά δεν παίρνει και το εαυτό του υπερβολικά σοβαρά οπότε το παντελόνι είναι πιο χαλαρό και φαρδί.Ασχετα από το βαθμό coolness με κάτι τέτοιο ξεπετάς γάμους, βαφτίσια και οικογενειακά τραπέζια πολύ εύκολα.

 

#4

Σε φαρδιά

Παντελόνι Nautica 42 από 79€ >

 

#3

Πολύ φαρδιά

 

Παντελόνι GUESS  40 από 99€ >

 

#2

Και στενή γραμμή

Παντελόνι  Antony Morato Saint Tropez 42 από 70€ >

 

#1

Από εδώ ξεκινάς. Το μπλε τζιν σε ίσια στενή γραμμή. Αυτό είναι η μόδα, είναι κλασσικό θα φοριέται πάντα, είναι πολυεργαλείο, δουλειά, καφέ, σινεμά, σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.

 

CK Jeans 62 από 154€ >