Τις "μία συν μία" του myshoe.gr τις ξέρεις;

Είναι οι νέες προσφορές (#sigaminegrafaklise) που με κάθε παπούτσι πάνω από 60 ευρώ παίρνεις ένα δώρο.

Τις "μία συν μία" του myshoe.gr τις ξέρεις;

Οι προσφορές είναι καλή ευκαιρία να ψωνίσεις αλλά το myshoe.gr το έχει παρακάνει. Πάρε οποιοδήποτε παπούτσι πάνω από 60 ευρώ τελική τιμή και σου δίνουν έναν ζευγάρι δώρο. Κοινώς μπορείς να κάνεις σημαντική ανανέωση στο στιλ σου με π.χ. 120 ευρώ και να έχεις τέσσερα καινούρια ζευγάρια παπούτσια. Δεν ακούγεται άσχημα.

Να ποιο είναι το ακόμα καλύτερο όμως: Πολλά ζευγάρια που θα δεις, ειδικά τα μποτάκια, φοριούνται άνετα και χειμώνα οπότε με το ίδιο ποσό μπορείς να ξενοιάσεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Εμείς εδώ κάναμε μια ωραία δεκάδα βασισμένη στα trend τις σεζόν και σε ανάγκες που είναι διαχρονικές. Sneakers, boat shoes, σπαντρίγιες, low cuts. Εσύ φτιάξε τη δική σου.

Σνίκερς Diesel 132€ >

 

SlipOn Diesel 82 από 102€ >

 

Boat shoes Kricket 87 από 109€ >

 

Σπαντρίγιες Bullboxer, 75 από 92€ >

 

Boat shoes Mistral 89 από 107€ >

 

Lacoste 82 από 102€ >

 

Bullboxer, 65 από 83€ >

 

Sneakers Gant, 65€ >

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα