Ρώτησαν τον Μπολτ για... ντόπα και τρελάθηκε!

Μία... τολμηρή δημοσιογράφος έβαλε δύσκολα στον Γιουσέιν Μπολτ, ρωτώντας τον αν έχουν σχέση οι αργοί χρόνοι που σημειώθηκαν στα 100 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου με την αυστηροποίηση των ντόπινγκ κοντρόλ. Τι απάντησε έξαλλος ο Τζαμαϊκανός (VIDEO)!

Ρώτησαν τον Μπολτ για... ντόπα και τρελάθηκε!

Το γεγονός πως ο Τζάστιν Γκάτλιν έχει πιαστεί δυο φορές ντοπέ, σε συνδυασμό με τη νίκη του κόντρα στον Γιουσέιν Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Το θέμα είναι ποιος ή ποια θα έκανε τη... δύσκολη ερώτηση.

Το τόλμησε μία δημοσιογράφος και έβγαλε εκτός εαυτού τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος το... λιγότερο.

"Γουόου, Γουόου, τι; Τι λέει; Σε άκουσα αλλά τι; Πρώτα απ' όλα πρέπει να σου πω πως όλοι εδώ αισθάνονται προσβεβλημένοι. Δεν έχουμε αποδείξει πως δουλεύουμε σκληρά; Έχω πει πως ο Τζάστιν (Γκάτλιν) έχει κάνει το... χρόνο του (εννοεί τιμωρηθεί αυστηρά) όλα αυτά τα χρόνια και έχει αποδείξει την αξία του ξανά και ξανά", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ. Όπως και ο Κιντ, ο Κόουλμαν που δείχνει πως μπορεί να γίνει σπουδαίος αθλητής. Υπάρχει και κάτι που λέγεται "τραυματισμός" και καμιά φορά δεν πηγαίνει όπως τα υπολογίζεις. Υπάρχει αρνητικότητα, τόσα πολλά πράγματα".

Ο Μπολτ δεν... σταμάτησε και συνέχισε τις δηλώσεις του, τονίζοντας πόσο προσβλητική ήταν για τον ίδιο η ερώτηση:

"Τώρα το να δείχνεις εμάς τους τρεις και να υπονοείς κάτι τέτοιο (πως οι χρόνοι ήταν αργοί λόγω αυστηρών ελέγχων) είναι ντροπιαστικό. Γιατί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, ήταν αργή κούρσα. Όμως βγήκαμε εκεί και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK