Το Nike Mercurial είναι εδώ, πιο γρήγορο από ποτέ

Τι είναι αυτό που κάνει ένα παπούτσι γρήγορο; Τα Mercurial Superfly 360 και Mercurial Vapor 360 φαίνεται ότι ξέρουν καλά το μυστικό κι αυτό βρίσκεται στην καλή εφαρμογή.

Το Nike Mercurial είναι εδώ, πιο γρήγορο από ποτέ

Ανεξάρτητα από το πόσο καινοτόμο μπορεί να είναι ένα παπούτσι ποδοσφαίρου, η σωστή εφαρμογή μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα. Γι' αυτό τον λόγο η Nike εστίασε στην εφαρμογή κατά το σχεδιασμό του νέου Mercurial, αλλάζοντας το παιχνίδι με τη χρήση της ανατρεπτικής τεχνολογίας Nike Flyknit.

Στο Mercurial Superfly 360 και το Mercurial Vapor 360, ολόκληρο το πόδι καλύπτεται από το Nike Flyknit. «Η νέα καινοτομία αγκαλιάζει το πόδι και εξαφανίζει τα κενά ανάμεσα στο πέλμα και στην εξωτερική σόλα. Στην πραγματικότητα, εξαφανίζει την ίδια την εξωτερική σόλα.» σημειώνει ο Max Blau, VP Nike Football Footwear.

ΠΡΟΣΦΥΣΗ: ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΝΥΧΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΟΠΛΗ

Η πρόσφυση εξασφαλίζεται από τις τάπες που βρίσκονται μπροστά και πίσω. Η Nike εμπνεύστηκε από τον ευκίνητο γατόπαρδο και εστίασε στην πρόσφυση σε μεγάλες ταχύτητες, καταλήγοντας σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση, την οποία ονομάζει χαϊδευτικά «η πατούσα του γατόπαρδου». « Το 'επιθετικό' μπροστινό μέρος έχει σχεδιαστεί για μεγάλη επιτάχυνση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ οι τάπες στο τακούνι βοηθούν τον παίκτη να φρενάρει γρήγορα», σημειώνει ο Jeongwoo Lee, Nike Football Senior Design Director.

Ο Cristiano Ronaldo αγάπησε το Mercurial Superfly 360 από την πρώτη στιγμή : « Η πρώτη μου αντίδραση όταν είδα το νέο Mercurial ήταν ότι είχα στα χέρια μου το καλύτερο παπούτσι που υπήρξε ποτέ! Είχε τέλεια εφαρμογή από την πρώτη κιόλας φορά. Το υλικό, ο σχεδιασμός, η νέα τεχνολογία, όλα είναι εκπληκτικά» δηλώνει.

ΑΙΣΘΗΣΗ: ΑΠΑΛΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η αίσθηση σαν φλις του Mercurial 360 οφείλεται επίσης στην εξέλιξη της τεχνολογίας ACC (έλεγχος σε οποιεσδήποτε συνθήκες) της Nike.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Για την 20ή επέτειό του, το Mercurial υιοθετεί μια αισθητική με καθαρές γραμμές, ένα μικρό λογότυπο της Nike στο μπροστινό μέρος και ένα τολμηρό «Μ» στο τακούνι. Οι παίκτες που επιλέγουν το Mercurial είναι συνήθως πολύ γρήγοροι. Έτσι, το «Μ» είναι το τελευταίο πράγμα που θα δουν οι αμυντικοί κάθε φορά που θα τους προσπερνά ένας τέτοιος παίκτης.

Αποκτήστε τα νέα Mercurial Superfly 360 και Mercurial Vapor 360 στο nike.com.

News 24/7

24MEDIA NETWORK